Alpha Lingmind New, prevara? Negativne kritike, Forum, Apoteka, Cijena

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Alpha Lingmind New – Učenje engleskog je neophodno u današnjem globaliziranom svijetu jer je dominantan jezik u međunarodnoj komunikaciji, poslovanju, nauci i tehnologiji. Tečno poznavanje engleskog jezika otvara mogućnosti za lični i profesionalni razvoj, omogućavajući ljudima da se povežu sa ljudima iz različitih kultura, pristupe obilju informacija i poboljšaju izglede za karijeru. Učenjem engleskog stječete vrijednu vještinu koja može dovesti do boljeg razumijevanja svijeta i veće sposobnosti učešća u globalnoj zajednici.

>>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Alpha Lingmind New je inovativna metoda učenja engleskog jezika koristeći binauralni sistem engleskog jezika, koji koristi moderno pjevušenje za povećanje moždane aktivnosti i poboljšanje usvajanja novih riječi. Ova metoda omogućava efikasno učenje engleskog jezika u samo 75 minuta sedmično za ljude svih nivoa i dala je impresivne rezultate u mnogim evropskim zemljama.

također provjerite: TurboShaper

Šta su različite glasine?

Perceptualni fenomen diferencijalne buke otkrio je Heinrich Wilhelm Dove 1841. godine i prvi put opisao u naučnoj literaturi 1973. godine .

Perceptualna slušna iluzija koju stvara diferencijalna buka nastaje kada dva čista tona malo različitih frekvencija dopru do svakog uha. Ova dva tona se zatim obrađuju u našem mozgu da zvuče kao treća frekvencija. Vjeruje se da ova treća frekvencija proizvodi brojne efekte , uključujući opuštanje i svjesnost.

Akademska istraživanja su se fokusirala na dvije glavne primjene diferencijalne buke:

1) kao tretman ili lek

2) kao zamena ili dopuna korišćenju psihoaktivnih supstanci (lekova koji utiču na nervni sistem i menjaju percepciju, raspoloženje, kogniciju ili ponašanje).

>>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Binauralni otkucaji kao terapija

Alpha Lingmind New

Studije diferencijalnih efekata su pokazale pozitivne efekte na ublažavanje boli, smanjenje anksioznosti i pamćenje. Međutim, postoje oprečni nalazi u pogledu njegovog učinka na koncentraciju.

Na primjer, meta-analiza 22 studije o efektima diferencijalnih moždanih udara na pamćenje, pažnju, anksioznost i ublažavanje boli pokazala je da je u svim studijama učinak bio statistički značajan i dosljedan. Pronađen je efekat doza-odgovor, što znači da veća izloženost zvukovima povećava njihovu terapeutsku efikasnost.

Studije koje koriste visokokvalitetne dizajne također su pokazale konzistentne rezultate: u dvostruko slijepom randomiziranom kontroliranom unakrsnom ispitivanju (zlatni standard kliničkih ispitivanja), diferencijalna inflacija je smanjila intenzitet bola, anksioznost i korištenje lijekova protiv bolova kod pacijenata s kroničnim bolom u usporedbi s placebom. stimulacija.

>>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Studije o poboljšanju pažnje nisu pokazale nikakav efekat .

Differential Rumble se može staviti na vrh brojnih drugih široko korišćenih digitalnih terapija zasnovanih na zvuku kao što je ASMR (Autonomni senzorni meridijanski odgovor). Nova istraživanja sugeriraju da ASMR može imati terapeutske koristi za mentalno zdravlje, naglašavajući širi potencijal digitalnih zvukova.

Alpha Lingmind New

Alpha Lingmind New: šta je to? Šta on radi; Da li radi za sve?

Američki istraživači razvili su novu metodu učenja jezika pod nazivom Alpha Lingmind New. Cilj ove metode je da učenje učini jednostavnim i ugodnim, čak i ako je jezik složen i sadrži mnogo riječi. Ovom metodom naučićete engleski lako i efikasno koristeći ljudski mozak, bez obzira na nivo jezika.

Alpha Lingmind New je online kurs koji koristi engleski binauralni sistem i uključuje učenje 5 minuta dnevno. Pogodan je kako za one koji ne govore engleski tečno tako i za one koji žele unaprijediti svoje jezične vještine. Kurs doprinosi poboljšanju radnog okruženja i poznavanja jezika, bez obzira na pol, godine i mjesto stanovanja.

Kurs je otvoren za sve, nema rodnih ili starosnih ograničenja. Svaki kurs uključuje jezičku Power Book i 3 CD-a. Kurs se sastoji od 36 lekcija, svaka u trajanju od 25 minuta. Svaka lekcija se sastoji od tri faze, koje pokrivaju ukupno 1.300 rečenica ili 20.000 riječi. Cijeli kurs traje oko četiri mjeseca.

Šta znače različite faze učenja?

  • Prva faza: upoznavanje sa binauralnim ritmovima u pozadini muzike za opuštanje. Ova faza poboljšava percepciju podražaja od strane mozga. Brži prijenos neutrona bi trebao dovesti do veće koncentracije i svijesti. Navedeni zvukovi imaju određenu frekvenciju koja vas dovodi u stanje opuštenosti i spremnosti za akciju. Ovo je 5-minutno zagrijavanje koje se naziva faza “uranjanja”. Svaka pločica ima odgovarajuće podešenu frekvenciju i vrstu zvuka na svojoj listi tema.
  • druga faza:aktivnog procesa učenja. Svaki od 36 dostupnih kurseva je zasićen nizom životnih situacija. To nije samo besmisleno kuckanje i ponavljanje snimljenih sekvenci. Kurs je osmišljen za najbolje moguće iskustvo učenja. Osim toga, pruža osjećaj povjerenja, što vodi ka sve hrabrijem pokretanju dijaloga. Slušali smo snimke koji nisu stroga gramatička pravila, već praktični oblici engleskog jezika. Da bi se ovo olakšalo, većina vježbi će se sastojati od simuliranih razgovora koji će vam pomoći da se orijentirate u inostranstvu ili u multikulturalnom okruženju. Teme u nastavku sadrže priče u kojima ćete se baviti i pronaći. Alpha Lingmind nije glas bez duše,
  • Treća faza: ili izlaz. Ovo je zadnjih pet minuta vaše asimilacije. Kao i kod faze “uranjanja”, postoji nesmetan izlaz kada se aktiviraju binauralni otkucaji. Uz aktivno opuštanje, ovo je vrijeme za pamćenje cijelog niza rečenica, dijaloga i vježbi.

>>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Alpha Lingmind New: Šta će me naučiti? Obim i objekt

Možda ćete biti zainteresovani za kompletan Alpha Lingmind New kurs. Proizvod nudi širok spektar korisnih edukativnih tema koje se mogu koristiti u svakodnevnom životu, u hitnim situacijama, u pokretu i za hobije. Kompletna lista istraživačkog programa dostupna je na web stranici proizvođača. Alpha Lingmind New uključuje 3 CD-a. Svaki CD sadrži 12 lekcija u mp3 formatu. Uključena je jezička knjiga, knjiga A5 sa vježbama engleskog jezika. Podijeljen je na dijelove koji dopunjuju dijaloge i koji će joj pomoći da učvrsti stečeno znanje. Naći ćete i tri lekcije Binauralnog sistema na engleskom jeziku, u pdf formatu, sa detaljnim opisima i uputstvima. Također možete preuzeti skripte i prijevode dijaloga sa audio CD-a.

Alpha Lingmind New

Recenzije Alpha Lingmind New

Alpha Lingmind New je renomirana kompanija sa odličnim recenzijama kupaca. Jedinstvena tehnika učenja jezika omogućava brzo i efikasno učenje. Mozak se priprema za intenzivno zagrijavanje, pa bolje asimilira informacije, ne samo pojedinačne riječi već i gramatička pravila. Pozadinski zvukovi pojačavaju stečeno znanje. Uz Alpha Lingmind New , svako može poboljšati svoje jezične vještine i razviti svoja interesovanja. Nezavisni istraživački centar ECMP je pokazao da je dobro poznavanje jezika prednost za mnoge kompanije pri zapošljavanju zaposlenih.

Recenzije Alpha Lingmind New-a su veoma pozitivne, mnogi ljudi uče engleski u roku od nekoliko sedmica i zadovoljni su rezultatima. Mnogi korisnici su metodu primjene diferencijalnog zamućenja smatrali novom i jedinstvenom i smatrali da je kurs lak i ugodan. Mnogi su također naveli da bi bilo korisno koristiti ovu metodu u školama. Sve u svemu, recenzije Alpha Lingmind New-a su bile vrlo pozitivne i mnogi korisnici su primijetili da im je kurs pomogao da nauče i savladaju engleski dovoljno da ispune zahtjeve svog posla.

Gdje kupiti Alpha Lingmind New kurs

Ako ste zainteresovani, kliknite na link ispod da naručite sinhronizovanu lekciju bubnjanja. Službena web stranica distributera će vas preusmjeriti. S vremena na vrijeme ima ponuda. Trebali biste biti oprezni prema drugim prodajnim stranicama koje nude zamjene za Alpha Lingmind New , koje su neučinkovite ili vas mogu prevariti za vaš teško zarađeni novac. Ispod je link na službenu web stranicu proizvođača.

>>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Komentiraj