Delislim tablete – prijevara?negativan Recenzije, forum, ljekarna, cijena, gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

DeliSlim je prirodni proizvod za mršavljenje u obliku tableta, sa ultrabrzim efektom na metabolizam i procese sagorevanja masti.  DeliSlim akcijska formula  temelji se na inovativnoj, kompleksnoj mješavini prirodnih sastojaka, čija će specifična svojstva pomoći da dobijete najbolje moguće rezultate iz vaše dijete za mršavljenje.

Nastavite čitati ovaj članak u kojem ćete pronaći sve važne informacije o DeliSlim tabletama za mršavljenje . U nastavku ćete pronaći sve detalje o cijeni tableta. Kao i mišljenja stvarnih korisnika – fotografije prije i poslije dijete, letak kapsule, način upotrebe, aktivni sastojci, diskusije na forumu, sastav, kontraindikacije i službena web stranica proizvođača.

Izračunajte svoj bazalni metabolizam da biste smršali

Bazalna metabolička stopa (BMR) je ukupan broj kalorija potrebnih vašem tijelu za obavljanje osnovnih funkcija za održavanje života. Ove osnovne funkcije uključuju cirkulaciju, disanje, proizvodnju ćelija, obradu nutrijenata, sintezu proteina i transport jona. Možete izračunati svoj bazalni metabolizam koristeći matematičku formulu.

Izračunajte svoj bazalni metabolizam da biste smršali
https://physiqonomics.com/slow-metabolism/

Definicija

Neki stručnjaci koriste termine bazalna brzina metabolizma (BMR) i  stopa metabolizma u mirovanju  (RMR) naizmjenično. Ova dva pojma su vrlo slična. Međutim, postoji mala razlika u definiciji BMR-a i definiciji RMR-a koja je korisna za razumijevanje.

  • Bazalni metabolizam  je mjera broja kalorija potrebnih za obavljanje najosnovnijih (  osnovnih  ) funkcija tijela, kao što su disanje, cirkulacija i proizvodnja stanica. BMR se najpreciznije mjeri u laboratorijskim uvjetima pod vrlo restriktivnim uvjetima. 
  • Brzina metabolizma u mirovanju  je mjera koliko kalorija vaše tijelo sagorijeva u mirovanju. Brzina metabolizma u mirovanju obično se mjeri ujutro prije jela ili vježbanja i nakon mirnog sna. 

Kao što vidite, definicije RMR-a i BMR-a su gotovo identične. Brzina metabolizma u mirovanju trebala bi biti tačna procjena  vašeg bazalnog metabolizma  . Budući da su termini slični, neki stručnjaci za fitnes i mršavljenje koriste oba termina da opisuju istu stvar. Ali termin “metabolička stopa u mirovanju” je češći.

Izračunajte svoj BMR

Ako želite postići ili održati zdravu težinu, izračunavanje BMR-a može pomoći. Broj se može pronaći pomoću formule koju su razvili naučnici,  testirane u laboratoriji  ili korištenjem online kalkulatora. Nijedna metoda nije savršeno precizna, ali laboratorijski test će vjerovatno dati najbolju procjenu

Ali budući da laboratorijski testovi mogu biti skupi, mnogi ljudi koriste jednu od druge dvije metode za određivanje bazalnog metabolizma i/ili ukupno sagorjenih kalorija svaki dan.

Također provjerite Beslimmer, Guavital+

Jednadžba za izračunavanje vašeg BMR-a

Harris-Benedictova jednačina   se često koristi za procjenu bazalnog metabolizma.

  • Muškarci:   BMR = 88.362 + (13.397 x težina u kg) + (4.799 x visina u cm) – (5.677 x starost u godinama)
  • Žene:   BMR = 447.593 + (9.247 x težina u kg) + (3.098 x visina u cm) – (4.330 x starost u godinama)
Delislim

Kako djeluje Delislim akcijska formula?

Formula Delislim  , kroz svoje aktivne sastojke, poboljšava apsorpciju sporih ugljikohidrata, čime se ubrzava proces metabolizma masti i pretvaranja u energiju za tijelo. Tablete takođe podstiču osećaj sitosti nakon obroka, tako da nećete osećati glad najmanje 8 sati.

Zbog koncentrisanog dejstva Delislim kapsule na metabolizam i procese sagorevanja masti, možete očekivati ​​gubitak do 3-4 kg nedeljno. Kada u jednačinu uvedete restriktivniju dijetu i program vježbanja, ovi rezultati se mogu značajno poboljšati.

Za uklanjanje slojeva potkožnog masnog tkiva, celulita i sprečavanje njihovog ponovnog pojavljivanja, aktivni sastojci Delislim tableta  osiguravaju brz metabolizam 24 sata dnevno. Vaše tijelo sagorijeva kalorije mnogo brže, čak i kada je u mirovanju.

Takođe treba napomenuti da suplement takođe obezbeđuje veoma efikasan proces detoksikacije organizma. Akumulirani toksini u organizmu usporavaju metabolizam masti, što dovodi do jo-jo efekta, sva izgubljena težina će se vratiti za relativno kratko vrijeme. Delislim tablete u potpunosti uklanjaju ovaj rizik detoksikacijom.

Uputa za pacijenta Delislim – aktivni sastojci, sastav

Kao što sam spomenuo na početku članka, Delislim tablete za mršavljenje su bazirane na 100% prirodnim sastojcima, tako da ne izazivaju nikakve nuspojave. Više informacija o sastavu kapsule možete pronaći na službenoj web stranici proizvođača, kao i više detalja o svojstvima i porijeklu sastojaka.

Ispod je lista aktivnih sastojaka ovog dodatka prehrani:

  • ekstrakt zelenog čaja – povećava osjećaj sitosti u trajanju do 8 sati, smanjuje apetit, glad
  • Kofein – direktno doprinosi brzom smanjenju tjelesne masti, usporavajući apsorpciju brzih ugljikohidrata
  • crni biber – sprečava zadržavanje tečnosti u organizmu, normalizuje metabolizam ugljenih hidrata
  • kajenska paprika (crvena paprika) – detoksikuje, stimuliše probavu i čisti creva, uklanja višak tečnosti iz organizma
  • L-karnitin  – osigurava visoku brzinu metabolizma 24 puta dnevno, pomaže u brzom uklanjanju potkožnog masnog tkiva i celulita
  • Krom – stvara značajnu zalihu energije, poboljšava stanje kože i probavu

Vrlo važan aspekt vezan za Delislim kapsule je maksimalna koncentracija bioaktivnih supstanci koje se nalaze u njihovom sastavu. To je uglavnom zbog povećane brige kojom se obrađuju prirodni sastojci suplementa i njihovog porijekla.

Delislim

Kako koristiti ovaj dodatak prehrani – ispravan način davanja tableta

Delislim tretman treba koristiti u periodu od 28 dana, a za to vreme jedna tableta dnevno. Preporučuje se uzimanje tablete prije obroka kako bi se bolje apsorbirala u tijelu i sa više vode.

Efekti tretmana mogu se vrlo jasno očekivati ​​od prvih dana upotrebe Delislim kapsule . Prvih dana osjetit ćete dodatnu energiju i snagu već od prvih jutarnjih sati, a nakon prve sedmice primijetit ćete gubitak težine i do 2-3 kg.

Međutim, vrlo je važno da se točno pridržavate uputa u Delislim letku  kao i preporuka proizvođača kako biste imali maksimalan terapeutski učinak ovog revolucionarnog prirodnog proizvoda.

Cijena Delislim tableta – web stranica proizvođača

Što se tiče cijene proizvoda, vratit ću se na našu preporuku na početku članka, odnosno naručiti Delislim kapsulu online direktno sa službene web stranice proizvođača. Na taj način ćete moći da iskoristite ovaj tretman, da tako kažem, po vrlo niskoj cijeni. Naime, u ovom trenutku, sve online narudžbe na službenoj web stranici Delislima imaju koristi od akcijske cijene proizvođača plus dodatnih 50% popusta.

Osim svake rasprave o cijeni proizvoda, narudžba na web stranici proizvođača je naravno u potpunosti zajamčena da je naručeni dodatak originalan proizvod, a ne krivotvorina. 

Delislim

Recenzije korisnika – Ko je koristio ove tablete?

Delislim kapsule su klinički testirani proizvod za mršavljenje. Nakon ovih testiranja provedenih u SAD-u i Izraelu, sa oko 900 korisnika, rezultati su bili vrlo dobri. Takođe, čini se da obećanja i izjave proizvođača u velikoj meri potvrđuju kako mišljenja korisnika, tako i brojne fotografije snimljene pre i posle uzimanja tableta.

Pored ovih informacija, koje su svima dostupne online na službenoj web stranici Delislima , naš tim je izvršio opsežno istraživanje, oslanjajući se više na izvore informacija trećih strana. Zato smo proučili sve diskusije na raznim forumima i Facebook grupama na ovu temu, kao i brojne članke objavljene na važnim web stranicama iz oblasti ishrane kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu. Tako da možemo formulisati zaključak koji odražava stvarnu situaciju i objasniti  koliko su obećani rezultati stvarni  .

Na kraju, naš tim je došao do zaključka da iako Delislim tablete za mršavljenje, kao i svaki drugi proizvod za mršavljenje, ne izostaju kritikama i nekim negativnim mišljenjima korisnika, u velikoj većini testiranih slučajeva ovaj dodatak je donio zaista spektakularne rezultate, definitivno premašivši očekivanja. i početne nade dama i gospodo koji su uzeli Delislim.

Komentiraj