Femixal, prijevara? Negativne recenzije, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Femixal su tablete namijenjene liječenju cistitisa. Sadrže prirodne sastojke koji pomažu u ublažavanju simptoma cistitisa i podržavaju zdravlje urinarnog trakta.

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

ProizvodFemixal
Prezentacijski oblik💊Tablete
Istina ili laž?PRAVI. Pročitajte recenziju u nastavku
Prave recenzije⭐4,95 od 5 zvjezdica
DostupnostU skladištu

Što je cistitis?

Cistitis je upala sluznice mokraćnog mjehura. Uobičajeno je da to utječe i na cijev koja odvodi vodu (uretru). Zbog toga su mjehur i uretra vrlo osjetljivi, a situaciju često pogoršava kiselina u mokraći.

Uobičajeni simptomi uključuju jedno ili više od sljedećeg:

 • osjećaj nelagode pri mokrenju, obično probadajuća ili žaruća bol u uretri
 • stalni osjećaj želje za mokrenjem; iako vam se može izaći van, u vašem mjehuru gotovo da nije ostalo urina
 • dugotrajna bol u donjem dijelu trbuha
 • tamna ili “jaka” mokraća, koja može sadržavati vidljivu krv od upale

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

femiksal

Što je uzrok?

Cistitis je čest problem koji pogađa više od polovice žena u ovoj zemlji u nekom trenutku njihova života. Mnoge su žene žrtve opetovanih napada.

Najčešći uzrok su bakterije koje ulaze u mjehur kroz njegov ulaz (uretru). To je zato što su otvori uretre, vagine i anusa vrlo blizu jedni drugima, što omogućuje lak pristup mokraćnom mjehuru. Najčešće bakterije koje uzrokuju cistitis su E. coli; nalaze se u velikim količinama u crijevima, gdje ne štete. Urin obično ne sadrži bakterije, ali ako te klice uđu u mjehur, mogu izazvati cistitis.

U nekoliko slučajeva, cistitis može biti uzrokovan spolnim odnosom.

U većini slučajeva infekcija je više smetnja nego prijetnja. Međutim, moguće je da se infekcija iz mjehura proširi na bubrege, što bi moglo biti ozbiljnije.

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Što je Femixal i čemu služi?

Femixal je proizvod namijenjen liječenju cistitisa. Dolazi u obliku tableta i sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji pomažu u ublažavanju simptoma i borbi protiv infekcija mokraćnog sustava. Posebno je formuliran za pružanje brzog olakšanja i promicanje zdravlja urinarnog trakta. Femixal je siguran i učinkovit proizvod koji može poboljšati kvalitetu života osoba koje boluju od cistitisa.

Namjena

Femixal tablete su indicirane za liječenje i ublažavanje simptoma cistitisa. Preporuka: upotreba:

 • U slučaju infekcija mokraćnog sustava
 • Iritacija i nelagoda u mjehuru,
 • Bol prilikom mokrenja
 • Nagon za mokrenjem i česta potreba za mokrenjem

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Koja je opasnost?

Cistitis je stanje koje može izazvati značajnu nelagodu i utjecati na kvalitetu života ljudi koji pate od njega. Prema Nacionalnom institutu za dijabetes i probavne i bubrežne bolesti (NIDDK) u Sjedinjenim Državama, cistitis može izazvati komplikacije ako se ne liječi pravilno, kao što su rekurentne infekcije mokraćnog sustava ili infekcije bubrega. Važno je potražiti liječničku pomoć i dobiti odgovarajuće liječenje kako bi se spriječile moguće komplikacije i ublažili simptomi cistitisa.

Kako djeluje Femixal ?

Femixal ima višestruko djelovanje, bori se protiv cistitisa i ublažava njegove simptome. Aktivni sastojci prisutni u Femixal tabletama imaju antibakterijska i protuupalna svojstva, što pomaže u borbi protiv infekcija i smanjuje upale u mokraćnom sustavu.

Femixal sastojci (sastav)

 • Ekstrakt brusnice: Bogat proantocijanidinima tipa A (PAC-A), ovaj sastojak pomaže u sprječavanju lijepljenja bakterija na stijenke mjehura, čime se smanjuje rizik od infekcija mokraćnog sustava.
 • Ekstrakt medvjeđeg grožđa: ima antibakterijska i diuretička svojstva, pomaže eliminirati bakterije i potiče mokrenje, olakšavajući eliminaciju toksina iz mokraćnog sustava.
 • Vitamin C: Jača imunološki sustav i pomaže u prevenciji infekcija mokraćnog sustava.
 • Folna kiselina: Doprinosi cjelokupnom zdravlju urinarnog trakta i pomaže u regeneraciji stanica.
femiksal

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Opasnosti, učinkovitost i prednosti Femixal

Femixal nudi niz pogodnosti za osobe koje boluju od cistitisa i žele poboljšati zdravlje urinarnog sustava. Ispod je popis najvažnijih prednosti potkrijepljen istraživanjem:

 • Prevencija i liječenje infekcija mokraćnog sustava: Femixal zahvaljujući kombinaciji sastojaka sprječava prianjanje bakterija na stijenke mokraćnog mjehura, čime se smanjuje rizik od infekcija mokraćnog sustava. Također pomaže eliminirati bakterije i toksine iz urinarnog trakta, pomažući u liječenju cistitisa.
 • Jačanje imunološkog sustava: Vitamin C sadržan u Femixalu jača imunološki sustav, što pomaže u borbi protiv infekcija mokraćnog sustava i održava cjelokupno zdravlje organizma.
 • Ublažavanje simptoma cistitisa: sastojci Femixala zajedničkim djelovanjem ublažavaju neugodne simptome cistitisa kao što su peckanje pri mokrenju, česta potreba za odlaskom na nuždu i nelagoda u predjelu trbuha.
 • Promicanje zdravlja urinarnog trakta: Femixal pomaže u održavanju dobrog zdravlja urinarnog trakta sprječavajući ponovljene infekcije urinarnog trakta i pomažući regeneraciju stanica u urinarnom traktu.

Femixal način uporabe, letak, upute

Prema uputama i uputama, u nastavku su navedene kontraindikacije, nuspojave, način primjene i čuvanja lijeka.

Kontraindikacije

 • Alergije i preosjetljivost: Izbjegavati primjenu Femixala kod osoba s poznatom alergijom ili preosjetljivošću na neki od sastojaka pripravka. Ako se jave simptomi alergije kao što su osip, svrbež, oteklina ili otežano disanje, prekinite s upotrebom i odmah potražite liječničku pomoć.
 • Trudnoća i dojenje: Ne preporučuje se primjena Femixala tijekom trudnoće i dojenja jer nije provedeno dovoljno studija za procjenu sigurnosti njegove primjene u ovoj fazi.

Nuspojave

 1. Želučane i crijevne tegobe: Neki ljudi mogu osjetiti želučane tegobe, mučninu, povraćanje ili proljev nakon uzimanja Femixala . Ovi su simptomi obično blagi i s vremenom nestaju.
 2. Blage alergijske reakcije: U rijetkim slučajevima prijavljene su blage alergijske reakcije poput svrbeža, crvenila kože ili osipa.

Treba napomenuti da su ove nuspojave rijetke i da Femixal većina pacijenata dobro podnosi.

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Učinak korištenja Femixal

Rezultat primjene Femixala može varirati ovisno o osobi i težini simptoma cistitisa. Međutim, mnogi su korisnici izvijestili o pozitivnim rezultatima nakon korištenja ovog proizvoda. Neki od mogućih učinaka primjene Femixala mogu uključivati:

 1. Ublažavanje simptoma: Femixal se pokazao učinkovitim u ublažavanju simptoma cistitisa kao što su peckanje pri mokrenju, učestali nagon za mokrenjem i bol u zdjelici. Mnogi korisnici primijetili su poboljšanje ovih simptoma nakon redovitog uzimanja Femixala .
 2. Smanjenje recidiva: Femixal također može pomoći u smanjenju učestalosti ponavljajućih epizoda cistitisa kod nekih ljudi. Jačanjem i zaštitom sluznice mokraćnog mjehura može spriječiti ponovnu pojavu infekcije.
 3. Poboljšana kvaliteta života: Ublažavanjem neugodnih simptoma cistitisa, Femixal može pomoći u poboljšanju kvalitete života oboljelih od ove bolesti. Smanjenje simptoma omogućuje veću udobnost i dobrobit u svakodnevnom životu.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

“ “Koristim Femixal dva mjeseca i stvarno je učinkovit. Simptomi cistitisa su nestali i osjećam se puno bolje. “Preporučam svima koji pate od ovog stanja.” “

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

«Nakon nekoliko epizoda rekurentnog cistitisa, probala sam Femixal i to je bila značajna promjena. Više se ne moram nositi sa stalnim simptomima i osjećam se sigurnije u svakodnevnom životu. “Svakako ću ga nastaviti koristiti.”

>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

 | Website

Urednik sam ove web stranice o zdravlju, mršavljenju, fitnessu i prehrani, kao i profesionalni osobni trener i nutricionist s dugogodišnjim iskustvom u industriji. Moja strast je zdrav način života i njegov utjecaj na zdravlje i dobrobit, a cilj mi je podijeliti to znanje i pomoći ljudima na njihovom putu do zdravog tijela i duha. Ovom području pristupam s entuzijazmom i cijenim svoje znanje i iskustvo. Sretan sam što mogu podijeliti svoje uvide i savjete kako bih pomogao drugima u njihovoj potrazi za zdravljem i srećom.

Komentiraj