Floraluxa, prijevara? Negativna mišljenja, Forum, Farmacija, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Floraluxa  je novi prirodni dodatak prehrani u čaju sa antihelmintičkim svojstvima. Iako je ovaj čaj nedavno stigao na Balkan, već je stekao brojne kritike i mišljenja prema kojima je bezbedan, efikasan proizvod i po pristupačnoj ceni. Floraluxa  je korisna u suzbijanju djelovanja glista i parazita, zahvaljujući nizu prirodnih sastojaka bez kontraindikacija i nuspojava.

ŠTA SU PARAZITI I PARAZITNE INFEKCIJE?

Paraziti su organizmi koji žive unutar ili na drugim organizmima druge vrste, koji se nazivaju domaćini. Neki paraziti provode sve svoje životne cikluse u domaćinu bez nanošenja bilo kakve vidljive štete, poput nekih vrsta crijevnih protozoa. Na primjer, ovi protozojski paraziti se obično nalaze u ljudskim crijevima, ali nikada nisu povezani s bolestima i uključuju vrste kao što su:

 • Chilomastix mesnili
 • Endolimax je majka
 • Entamoeba coli
 • Entamoeba nestaje
 • Entamoeba Hartmanni
 • Entamoeba polecka
 • Iodamoeba buetschlii
 • provjerite i: Herbolo

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Floraluxa

Da biste saznali više o nepatogenim crijevnim protozoama, posjetite  ovu web stranicu  . Iako nisu široko poznati, neki paraziti i parazitske infekcije mogu zapravo pružiti neke prednosti svojim ljudskim domaćinima, kao što je poboljšanje plodnosti, smanjenje simptoma alergija, multiple skleroze ili bolesti bolest iritabilnog crijeva (IBS) ili može pomoći u zacjeljivanju rana. Međutim, paraziti nisu uvijek tako prijateljski raspoloženi. Neke vrste mogu rasti, razmnožavati se ili napadati organe ili organske sisteme, uzrokujući parazitsku infekciju koja vodi do ozbiljne bolesti. Aktualni i važan primjer je parazitska infekcija uzrokovana parazitima iz roda  Plasmodium   . Prema 

zvanična statistika u 2019. godini, širom svijeta, preko 229 miliona ljudi zaraženo je malarijom, a oko 409.000 je umrlo od te bolesti . Na sreću, malarija se ne javlja u kontinentalnoj Australiji, osim kod povratnika koji su oboljeli od ove bolesti u inostranstvu. Prema  Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, drugi važni paraziti i parazitske infekcije koje imaju značajan utjecaj na zdravlje u različitim dijelovima svijeta uključuju amebijazu, askariozu, infekciju ankilostozom i trihurijazu.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

VRSTE PARAZITA I PARAZITNE INFEKCIJE

Bezbrojni paraziti uzrokuju parazitske infekcije i mogu zaraziti gotovo bilo koji dio tijela, uključujući kožu, kosu, krv, probavni trakt i mnoge organe. Iako rijetki,   paraziti mogu biti prisutni čak i u mozgu .

Postoje  tri glavne klase  parazita koji uzrokuju parazitsku infekciju kod ljudi: protozoe, crvi i ektoparaziti. Širom svijeta, paraziti i parazitske infekcije, posebno one uzrokovane crvima i protozoama, među najčešćim su bolestima koje pogađaju odrasle i djecu.

Protozoe i crvi obično uzrokuju crijevna oboljenja, dok vanjski paraziti kao što su vaške i grinje žive na koži, žive tako što se vezuju za nju ili se uvlače u nju. Ako se ne liječe, vanjski paraziti imaju tendenciju da ostanu u ljudskom tijelu duži vremenski period, uzrokujući nelagodu i, u nekim slučajevima, ozbiljnu bolest.

Učinci i efekti Floraluxa čaja :

 • Djeluje od prve upotrebe – zahvaljujući potpuno prirodnim sastojcima poznatim po svojstvima čišćenja;
 • Poboljšava zdravlje i pomaže u zaštiti jetre, srca, pluća, želuca i kože od parazita;
 • Zahvaljujući aktivnim sastojcima, poboljšava distribuciju parazita u crijevima i inhibira ležanje jaja.

Glavni sastav Floraluxa čaja , kontraindikacije i nuspojave

Iz opisa proizvođača se vidi da se  Floraluxa  razlikuje od ostalih proizvoda dostupnih u ljekarnama po tome što preparat, osim borbe protiv parazita, sadrži sastojke koji mogu potaknuti regeneraciju oštećenih tkiva.

Floraluxa  je dodatak razvijen za borbu protiv parazita, koji sadrži samo prirodne sastojke, koji pomaže tijelu da povrati dobrobit i zdravlje bez kontraindikacija i nuspojava.

Kako Floraluxa djeluje ?

Ovaj dodatak djeluje na mnogo frontova, svaki podržan različitim sastojcima. Sve u svemu,  Floraluxa-ini bioaktivni sastojci  pomažu u uklanjanju ovih neželjenih gostiju iz tijela. Neki sastojci čaja imaju za cilj da paraliziraju crve i unište njihova jajašca, drugi olakšavaju njihovo izlučivanje, a treći podstiču regeneraciju organizma. Floraluxa također pomaže u stvaranju prave zaštitne barijere kako bi se izbjegla ponovna infekcija.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Floraluxa

Inovativni prirodni preparat Floraluxa sastoji se od:

 • Apsint – Pogubno djeluje na sve poznate parazite, normalizira probavu, suzbija anemiju, pomaže u uklanjanju žgaravice, lošeg zadaha i čisti organizam.
 • Origano – Poboljšava probavu, jača peristaltiku crijeva, poboljšava apetit, ima antibakterijska i antiparazitska svojstva, jača imunitet.
 • Thymi Vulgari – Uništava štetne mikroorganizme, ima antivirusna svojstva, poboljšava probavu, povećava zaštitne funkcije organizma, pomaže u uklanjanju štetnih tvari iz organizma, dezinficira.
 • Mentha Folium , Anis Fructus – Poboljšavaju probavu, normalizuju prirodnu crijevnu mikrofloru, ublažavaju mučninu i žgaravicu, loš zadah, grčeve i grčeve.

Zahvaljujući pažljivom doziranju, ovi sastojci ne izazivaju nikakve kontraindikacije niti nuspojave.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Floraluxa čaj uputstva i korisnička iskustva

Koja je doza Floraluxa – i kako se koristi?

Da biste postigli najbolje rezultate od uzimanja  Floraluxa čaja  , pažljivo pratite uputstva za upotrebu koja su priložena uz proizvod. Nemojte zanemariti preporuke sadržane u uputama za upotrebu.

Pripremite infuziju tako što ćete kašičicu čaja preliti u šolju kipuće vode i ostaviti 30 minuta da se stvrdne. Uzimajte 2 do 3 šolje dnevno prema uputstvu.

Korisnička iskustva i recenzije Floraluxa čaja

Floraluxa  je dobila vrlo pozitivne kritike i mišljenja na online forumima u Hrvatskoj. I kupci i stručnjaci za parazite podijelili su pozitivne komentare i mišljenja.

Među najcjenjenijim svojstvima, prema recenzijama i pozitivnim komentarima na internet forumima, glavne prednosti  Floraluxa čaja  su:

 • Visokokvalitetan proizvod preporučen za uklanjanje parazita;
 • Štiti od infekcija u svim životnim dobima;
 • Sadrži samo ljekovito bilje sakupljeno na ekološki nezagađenim mjestima;
 • Ne izaziva nuspojave (za razliku od lijekova koji sadrže hemijske sastojke koji uzrokuju nesvjesticu, mučninu, povraćanje i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre);
 • To je potpuno prirodan i siguran proizvod za detoksikaciju, pa se može uzimati bez recepta

Oni koji imaju zajedničko mišljenje i kritike o efektima i efektima  Floraluxa čaja tvrde da su mogli imati koristi od:

Odlično stanje kože, kose i noktiju. Izgledaš mlađe. Nema alergija!
Probava i crijeva funkcionišu normalno.
Dobar san i visoke performanse na poslu. Možete raditi više i biti odmorniji!

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Floraluxa

Gdje kupiti Floraluxa čaj i koja je cijena

Floraluxa čaj  se može kupiti po veoma sniženim cijenama na službenoj web stranici. Kako biste naručili proizvod po najboljim uvjetima i po najboljoj cijeni, posjetite web stranicu Floraluxa  čaja  i slijedite tri jednostavna koraka:

 1. Pošaljite svoje podatke na web stranici proizvođača, kao što su vaše ime i kontakt telefon;
 2. Telefonski operater će vas kontaktirati da potvrdi vašu narudžbu;
 3. Čaj ćete dobiti kurirskom službom u roku od nekoliko dana, plaćanje pouzećem.

Možete odmah  početi uzimati Floraluxa ! Cijena na službenoj web stranici snižena je za 50% i omogućava vam dodatni popust na mnoge pakete. Floraluxa čaj  trenutno nije dostupan u ljekarnama i može se naručiti samo putem službene web stranice proizvođača, što se može učiniti klikom na dugme ispod! 

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Komentiraj