Formelan, Prijevara? Negativne recenzije, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Formelan je gel namijenjen poboljšanju muške potencije. Sadrži prirodne sastojke i nanosi se izravno na genitalno područje kako bi se poboljšala cirkulacija krvi i omogućila jača, duža erekcija.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

ProizvodFormelan
Prezentacijski oblik💊Gel
Sastav
Prirodni aktivni sastojci
Prave recenzije⭐4,97 od 5 zvjezdica
Istina ili laž?PRAVI. Pročitajte recenziju u nastavku

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Uzroci erektilne disfunkcije

Erektilna disfunkcija (ED), također poznata kao impotencija, nemogućnost je postizanja ili održavanja erekcije dovoljno dugo za uspješan spolni odnos. To može spriječiti seksualnu izvedbu i utjecati na samopouzdanje. Ovo je  vrlo često stanje  , osobito kod starijih muškaraca.

Srećom,  tretmani za erektilnu disfunkciju  značajno su se poboljšali, tako da ćete uz pravu metodu ponovno moći imati potpuni spolni odnos.

Koji su glavni uzroci erektilne disfunkcije?

Za održavanje erekcije potrebna vam je zdrava opskrba krvlju, zdrav živčani sustav i seksualna želja. Različita fiziološka i psihološka stanja mogu utjecati na sve aspekte seksualnog života, što može rezultirati erektilnom disfunkcijom. Na primjer, muškarci stariji od 40 godina mogu imati temeljno stanje koje uzrokuje erektilnu disfunkciju.

Tjelesni uzroci erektilne disfunkcije

Sužavanje krvnih žila

Visoki krvni tlak, kolesterol i dijabetes mogu uzrokovati sužavanje krvnih žila. Erektilna disfunkcija može biti prvi znak ovih bolesti, stoga je važno podvrgnuti se pretragama. Muškarci koji boluju od ateroskleroze (zadebljanja i otvrdnuća stijenki krvnih žila) često imaju problema i s erektilnom disfunkcijom. To je zato što se ista otvrdnuća koja se javljaju u krvnim žilama srca također pojavljuju iu krvnim žilama penisa.

Hormonska neravnoteža

Ponekad neravnoteža hormona može uzrokovati erektilnu disfunkciju. Simptomi hormonalne neravnoteže mogu uključivati ​​naglo debljanje, gubitak težine ili smanjeni seksualni nagon. U nekim slučajevima, erektilna disfunkcija može biti jedini simptom hormonskog problema.

Problemi sa živcima

Postoje mnoge bolesti koje utječu na opskrbu krvlju živaca, poput ozljede kralježnice, Parkinsonove bolesti ili multiple skleroze. U takvim situacijama problem s živcima javlja se prije erektilne disfunkcije. Neki kirurški zahvati, poput radikalne prostatektomije, koji uključuju rezanje živaca kao dio operacije, također mogu dovesti do erektilne disfunkcije.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Može li zategnuta kožica uzrokovati erektilnu disfunkciju?

Promjene u stvarnoj strukturi penisa mogu otežati postizanje erekcije. Peyroniejev sindrom (fleksija penisa u erekciji), fimoza (napeta kožica) ili napet frenulum (fleksibilni komadić kože koji povezuje kožicu s tijelom penisa) mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju.

Medicinski uzroci erektilne disfunkcije

Neki  često propisivani lijekovi mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju  . Lijekovi za depresiju, psihotične bolesti, bolesti srca, krvni tlak i bolesti prostate potencijalno su povezani. Međutim, ti se lijekovi daju za ozbiljna stanja, pa biste trebali razgovarati sa svojim liječnikom opće prakse za savjet.

Psihološki uzroci erektilne disfunkcije

Psihološki čimbenici odgovorni su za veliki broj slučajeva erektilne disfunkcije. Najčešći psihološki uzroci uključuju:

 • Stres  – kada se mozak nosi sa stresom, postaje teže koncentrirati se na spolni odnos, pogotovo jer tijelo proizvodi više kortizola (hormona stresa)
 • Trauma – U nekim slučajevima, erektilna disfunkcija može biti posljedica zlostavljanja u djetinjstvu ili seksualne traume
 • Depresija – Kemijska neravnoteža u mozgu može utjecati i na seksualnu želju i na seksualno funkcioniranje. Ako se osjećate potišteno, obratite se svom liječniku opće prakse
 • Problemi u vezi – vaš seksualni život može trpjeti ako ste općenito zabrinuti za svoju vezu
 • Tjeskoba zbog izvedbe – neodržavanje erekcije može biti stresno samo po sebi, uzrokujući negativnu spiralu.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Čimbenici načina života povezani s erektilnom disfunkcijom

Istraživanja pokazuju da postoji jasna  korelacija između nezdravog načina života i erektilne disfunkcije  . Niz fizičkih stanja i navika koje štete vašem zdravlju također mogu utjecati na vašu sposobnost održavanja erekcije, kao što su:

 • Visoki kolesterol  – ako su vaše arterije začepljene kolesterolom, one će ograničiti protok krvi, što će utjecati na vašu erekciju
 • Pušenje  – oštećuje krvne žile, a erektilna disfunkcija često je posljedica lošeg protoka krvi
 • Alkohol  – ljudi pogrešno vjeruju da je alkohol afrodizijak, dok zapravo prekomjerno pijenje može uzrokovati privremenu erektilnu disfunkciju, a dugotrajna konzumacija alkohola može smanjiti seksualni nagon
 • Rekreacijska uporaba droga  – umjesto da poboljšaju seksualno iskustvo, mnoge rekreacijske droge će imati negativan učinak na seksualnu funkciju
 • Sjedilački način života  – neaktivnost otežava kontrolu težine i negativno utječe na srce
 • Prekomjerna tjelesna težina – višak kilograma može povećati vaš krvni tlak i povećati rizik od bolesti krvnih žila, što može uzrokovati erektilnu disfunkciju.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Što je Formelan gel i za što se koristi?

Formelan je proizvod posebno razvijen za poboljšanje muške potencije. To je lokalni gel koji se nanosi izravno na genitalno područje. Sadrži prirodne sastojke koji potiču cirkulaciju krvi u penisu, što može rezultirati jačom i dugotrajnijom erekcijom. Manximo gel je popularan izbor među muškarcima koji žele povećati svoje seksualne performanse i uživati ​​u više zadovoljavajućih iskustava u spavaćoj sobi.

Namjena

Formelan gel za potenciju može se koristiti u sljedećim slučajevima:

 • Erektilna disfunkcija: Formelan gel se može koristiti za suzbijanje erektilne disfunkcije i poboljšanje kvalitete erekcije.
 • Nizak libido: Ako osjetite smanjenje seksualnog nagona, Formelan gel može vam pomoći povećati libido i potaknuti seksualni apetit.
 • Loša seksualna izvedba: Ako smatrate da vaša izvedba u spavaćoj sobi nije zadovoljavajuća, Formelan može poboljšati čvrstoću i trajanje vaše erekcije, što će vam omogućiti postizanje bolje seksualne izvedbe.
 • Nedostatak samopouzdanja: Ako niste sigurni u svoje seksualne sposobnosti, Formelan vam može pružiti veću sigurnost i pomoći vam da uživate u ugodnijim intimnim susretima.

Kako djeluje Formelan gel ?

Formelan učinkovito poboljšava mušku potenciju. Njegova jedinstvena formula osmišljena je da pruži nekoliko prednosti:

 • Poticanje cirkulacije krvi: Formelan sadrži sastojke koji pomažu povećati protok krvi u genitalnom području. To može rezultirati boljom hidratacijom tkiva penisa, što pridonosi jačoj i dugotrajnijoj erekciji.
 • Povećana seksualna sposobnost: Primjenom Formelan gela stimuliraju se živčani završeci penisa, što može poboljšati osjetljivost i zadovoljstvo tijekom spolnog odnosa. To može dovesti do boljeg seksualnog učinka i sveukupno ugodnijeg iskustva.
 • Povećan libido: Prirodni sastojci prisutni u Formelan gelu također mogu potaknuti libido i povećati seksualnu želju. Ovo može biti korisno za muškarce kod kojih je smanjen seksualni apetit.
 • Jednostavno nanošenje i upijanje: Formelan se nanosi izravno na genitalno područje i brzo se upija u kožu. Njegov oblik gela olakšava upotrebu i omogućuje brzo djelovanje.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Formelan gel sastojci (sastav)

 • Guarana : Guarana je poznata po sadržaju kofeina, koji može poboljšati energiju i fizičku izvedbu. Istraživanja su pokazala da kofein može imati pozitivan učinak na erekciju i seksualnu želju [1]. 
 • Ginseng: Ginseng se tradicionalno koristio kao afrodizijak i za poboljšanje seksualne funkcije. Istraživanja pokazuju da ginseng može pomoći u povećanju libida, poboljšanju erekcije i borbi protiv erektilne disfunkcije [2]. 
 • Ginko biloba : Ekstrakt ginka bilobe koristi se u tradicionalnoj medicini za poboljšanje cirkulacije krvi i dotoka krvi u penis. Istraživanja pokazuju da ginko biloba može poboljšati erektilnu funkciju povećanjem vazodilatacije i cirkulacije krvi [3]. 
 • Obični bršljan : Obični bršljan ima vazodilatirajuća svojstva i može pospješiti bolju cirkulaciju krvi. Iako su specifični znanstveni dokazi o njegovim učincima na mušku potenciju ograničeni, vjeruje se da bi njegovi vazodilatacijski učinci mogli biti korisni [4]. 
 • Aloe vera: Aloe vera je poznata po svojim hidratantnim i umirujućim svojstvima. Iako nema izravnih istraživanja o njezinim učincima na mušku potenciju, koristi se u proizvodima za topikalnu primjenu kako bi pomogao u održavanju zdravlja i elastičnosti kože.
 • Paprena metvica : Paprena metvica ima osvježavajuća i stimulirajuća svojstva. Iako nema specifičnih studija o djelovanju na mušku potenciju, vjeruje se da lokalna primjena može pružiti osjećaj svježine i stimulacije. 
 • D-pantenol : D-pantenol, poznat i kao provitamin B5, često se koristi u proizvodima za njegu kože zbog svojih hidratantnih i regenerativnih svojstava. Pomaže u održavanju zdrave kože i može imati blagotvoran učinak na cjelokupno zdravlje genitalnog područja. 

Opasnosti, učinkovitost i prednosti Formelan gela

Formelan nudi niz blagodati koje poboljšavaju mušku potenciju. U nastavku su glavni:

 • Poboljšana erekcija: Formelan je formuliran za poticanje cirkulacije krvi u genitalnom području, što može rezultirati jačom, dužom i zadovoljavajućom erekcijom.
 • Povećan seksualni nagon: prirodni sastojci prisutni u Formelan gelu , kao što su ginseng i guarana, mogu pomoći u povećanju libida i potaknuti seksualni apetit, što pridonosi većem zadovoljstvu vašim seksualnim životom.
 • Veća seksualna izvedba: Poboljšanjem erekcije i povećanjem seksualnog nagona, Formelan može doprinijeti boljoj izvedbi u spavaćoj sobi, pružajući veće samopouzdanje i zadovoljstvo tijekom spolnog odnosa.
 • Prirodna i sigurna formula: Formelan sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke, što ga čini sigurnom opcijom za poboljšanje muške potencije bez štetnih nuspojava.
 • Jednostavno nanošenje: Formelan gel lako se nanosi jer se nanosi izravno na genitalno područje i brzo se upija u kožu, pružajući ugodno i praktično iskustvo.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Formelan način uporabe, letak, upute

Prema uputama i uputama, u nastavku su navedene kontraindikacije, nuspojave, način primjene i čuvanja lijeka.

Kontraindikacije

Iako je Formelan u većini slučajeva siguran i dobro podnošljiv proizvod, treba uzeti u obzir moguće kontraindikacije i upozorenja. Ispod su moguće kontraindikacije:

 1. Alergija ili preosjetljivost na bilo koji sastojak: Ako ste alergični ili imate poznatu preosjetljivost na bilo koji sastojak Formelana , ne preporučuje se korištenje proizvoda.
 2. Postojeća medicinska stanja: Ako već imate bilo kakva medicinska stanja kao što su kardiovaskularne bolesti, visoki krvni tlak, dijabetes ili drugi zdravstveni problemi, posavjetujte se s liječnikom prije upotrebe Formelan gela.
 3. Lijekovi i popratne terapije: Ako uzimate bilo kakve lijekove ili se podvrgavate određenim medicinskim tretmanima, kao što su lijekovi za krvni tlak, antikoagulansi ili drugi tretmani povezani sa seksualnom funkcijom, svakako se posavjetujte sa svojim zdravstvenim radnikom prije upotrebe Formelan gela.

Nuspojave

Formelan gel općenito je siguran i dobro se podnosi, no u nekim slučajevima mogu se pojaviti nuspojave. Evo nekih mogućih nuspojava:

 1. Iritacija kože ili preosjetljivost: Neki ljudi mogu osjetiti iritaciju kože, crvenilo ili preosjetljivost na mjestu nanošenja gela. U takvim slučajevima preporuča se prekinuti korištenje i posavjetovati se s liječnikom ako simptomi potraju.
 2. Alergijske reakcije: Iako rijetke, neki ljudi mogu doživjeti alergijske reakcije na sastojke Formelan gela . Ako osjetite osip, svrbež, oteklinu ili otežano disanje nakon uporabe proizvoda, odmah potražite liječničku pomoć.

Kako koristiti, kako uzimati

Preporučamo nanošenje Formelan gela na vanjsko spolno područje uz blagu masažu 1 do 2 puta dnevno. Za najbolje rezultate važno je pridržavati se uputa proizvođača za uporabu.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

„Moje iskustvo s Formelanom bilo je jednostavno nevjerojatno. Kao 32-godišnjem bankaru, stres i dugo radno vrijeme mogu utjecati na moj seksualni život i samopouzdanje u spavaćoj sobi. Ali zahvaljujući Formelanu uspio sam prevladati te prepreke i uživati ​​u obnovljenoj snazi ​​i seksualnoj izvedbi.

Od kada sam počeo koristiti Formelan gel, primijetio sam značajan napredak u kvaliteti svoje erekcije. Jače su i dugotrajnije, što je dovelo do intenzivnijeg i zadovoljavajućeg spolnog odnosa i za mene i za partnera. Osjećam se sigurnije u krevetu i sigurnije u svoje sposobnosti.

Evo nekoliko savjeta i komentara skutočných používateľov iz za

Osim toga, Formelan gel mi je povećao seksualni nagon. Libido se vratio i sada imam veći apetit za seksom. To se pretvorilo u veće zadovoljstvo i intimnu vezu s partnerom.”

«Moje iskustvo s Formelan gelom bilo je doista iznenađujuće. Kao 24-godišnjem kuharu, moj radni život može biti užurban i stresan, što ponekad utječe na moju seksualnu izvedbu. Međutim, otkad sam počeo koristiti Formelan , primijetio sam značajan napredak u svojoj snazi ​​i performansama u spavaćoj sobi.

Formelan gel je činio čuda u mom seksualnom životu. Moje erekcije su jače i dugotrajnije, što je dovelo do intenzivnijeg i ugodnijeg seksualnog odnosa i za mene i za mog partnera. Dodatno, iskusio sam porast libida i seksualnog nagona, što je revitaliziralo moj intimni život.

Ono što mi se najviše sviđa kod Formelana je to što se lako nanosi. Kao zaposleni kuhar, cijenim praktičnost i brzinu. Jednostavnim nanošenjem gela na područje genitalija mogu brzo i bez komplikacija uživati ​​u njegovim blagodatima.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<

 | Website

Urednik sam ove web stranice o zdravlju, mršavljenju, fitnessu i prehrani, kao i profesionalni osobni trener i nutricionist s dugogodišnjim iskustvom u industriji. Moja strast je zdrav način života i njegov utjecaj na zdravlje i dobrobit, a cilj mi je podijeliti to znanje i pomoći ljudima na njihovom putu do zdravog tijela i duha. Ovom području pristupam s entuzijazmom i cijenim svoje znanje i iskustvo. Sretan sam što mogu podijeliti svoje uvide i savjete kako bih pomogao drugima u njihovoj potrazi za zdravljem i srećom.

Komentiraj