MagniCharm Bracelet, prijevara? negativna mišljenja, forum, ljekarna, cijena, gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

MagniCharm Bracelet Riječ je o vrlo ekskluzivnoj narukvici koja pristaje uz različite stilove i nije u sukobu s drugim nakitom. Može se nositi u svakoj prilici i svaki dan.

Ono što ovu narukvicu razlikuje od mnogih sličnih proizvoda je njen pozitivan učinak na ljudski organizam.

Narukvica koristi svoje prednosti magnetizma. Predstavljamo opseg njegovog djelovanja, način korištenja i mišljenja.

Magnetizam i ljudsko zdravlje

Često ne shvaćamo da na naše blagostanje i zdravlje utječu ne samo naša prehrana, način života, genetski uvjeti i slučajni događaji, već i nevidljive sile.

Magnetizam je od ogromne važnosti jer utječe na ljude na različite načine. Ovo je znanstveno polje u razvoju, ali magnetsko polje se može prikladno usmjeriti. MagniCharm narukvica radi ovako – daje pozitivne rezultate.

MagniCharm Bracelet – kako radi?

MagniCharm Bracelet je narukvica izrađena od kirurškog čelika univerzalnog, pomalo klasičnog dizajna. Opremljena je magnetima i poludragim kamenjem. Ne predstavlja nikakva ograničenja u pogledu pristajanja uz odjeću ili drugi nakit.

Dobro se slaže i uz večernje haljine i uz svakodnevnu odjeću. Mogu ga nositi i žene i muškarci jer je po tom pitanju potpuno neutralan. Za razliku od tipičnog nakita, MagniCharm narukvica koristi materijale s ljekovitim svojstvima. Takve funkcije obavljaju neodimijski magneti, ionski magneti, germanij i turmalin.

Kada se nosi, narukvica proizvodi elektromagnetsko polje koje se koncentrira oko krvnih žila. Magnetoterapija je područje alternativne medicine koje se razvija i dobiva sve veću popularnost. Proizvodi kao što je MagniCharm narukvica još više ga promoviraju.

Indikacije za korištenje MagniCharm narukvice:

MagniCharm Bracelet mogu koristiti žene i muškarci. Djeluje preventivno i privremeno. Spektar njegove primjene je širok, pomaže kod raznih tegoba – od bolova do kardiovaskularnih bolesti.

Kao što je Jochan Wolfgang Gethe jednom rekao: “Magnetizam je sveobuhvatna sila. Njegovo djelovanje je univerzalno. Osim toga, narukvica sadrži i druge sastojke s ljekovitim svojstvima.

Kakvi su učinci korištenja MagniCharm narukvice?

 • ublažava migrene i razne druge glavobolje;
 • smanjuje stres, smanjuje nesanicu i rizik od depresije;
 • smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti;
 • poboljšava metabolizam i ubrzava uklanjanje toksičnih spojeva;
 • smanjuje bol, uključujući onu povezanu s reumatizmom;
 • daje energiju i smanjuje umor;
 • poboljšava cjelokupno zdravlje;
 • pomaže kod raznih ozljeda, kontuzija i oštećenja tijela;
 • poboljšava dobrobit, pomaže postići sklad tijela i duha;
 • Provjerite: Movenol Pro,Hallu Motion

MagniCharm narukvica – od čega se sastoji?

 • Neodimijski magneti – imaju svestrano, univerzalno djelovanje. Njihovo glavno djelovanje je ublažavanje bolova (reumatskih, menstrualnih i dr.) i ubrzavanje zacjeljivanja rana. Osim toga, poboljšava vaše blagostanje i percepciju raznih problema (što zauzvrat olakšava rješavanje problema). Smanjuje stres, ublažava poremećaje krvožilnog sustava i ubrzava izbacivanje toksina iz organizma.
 • Magneti koji emitiraju negativne ione – uglavnom usmjereni na uklanjanje negativnog utjecaja ionizacije  pozitivno . Kao rezultat, poboljšavaju rad krvožilnog i dišnog sustava. Osim toga, ubrzavaju regeneraciju organizma i štite od štetnog zračenja elektromagnetskih uređaja.
 • Turmalin ( tourmaline ) – je poludragi kamen od velike važnosti u  . Njegova glavna uloga je održavanje psihičke ravnoteže. Čisti um i omogućuje vam da se riješite negativnih misli. Smanjuje stres, tjeskobu i strah. Olakšava uspavljivanje. Smanjuje temperaturu. Dobro drži električni naboj, što je vrlo važno za učinkovitost rada. Emitira negativne ione. Turmalini su skupina silikata različitih boja. MagniCharm narukvica koristi jak, crni kalup. Turmalini su također vrlo traženo kolekcionarsko kamenje.litoterapija
 • Germanij ( germanium ) – kemijski je element koji se, između ostalog, pojavljuje u u tlu. Unatoč širokoj upotrebi, teško ga je nabaviti. Koristi se kao poluvodič, npr. u diodama i tranzistorima. Istovremeno ima značajan utjecaj na naše zdravlje. Detoksificira tijelo i pomaže u uklanjanju slobodnih radikala. Zahvaljujući tome usporava proces starenja stanica i smanjuje rizik od raka. Oksidira organe, poboljšavajući njihov rad. Pozitivno djeluje na krvožilni i dišni sustav.
 • Nehrđajući čelik ( nehrđajući čelik ) – baza na koju se postavljaju magneti i ostali pribor. Nema ljekovita svojstva, ali utječe na izgled, a time i na dekorativnu vrijednost narukvice. Njegove dodatne prednosti su visoka izdržljivost, otpornost na oštećenja i ogrebotine te antikorozivna svojstva. Zapravo, metalna legura je otporna na većinu vanjskih čimbenika. To osigurava da će narukvica služiti mnogo godina.

Kako pravilno koristiti MagniCharm narukvicu?

MagniCharm narukvica može se nositi na lijevoj ili desnoj ruci. Ne radi se samo o preferencijama, već o ciljanom djelovanju. Stavljanje na desnu ruku oslobađa alfa valove (poboljšava mentalno funkcioniranje, smanjuje bol i umor, poboljšava metabolizam).

Narukvica na lijevoj ruci više se fokusira na nedostatke cirkulacijskog sustava. Ovisno o vašim potrebama, može se instalirati naizmjenično. Treba ga stalno nositi, tada daje sveobuhvatan, dugotrajan učinak.

Dužina narukvice je 20,5 cm, širina 1 cm i debljina 0,3 cm. Dužina je podesiva. Može se skratiti i na taj način prilagoditi individualnim potrebama klijenta. MagniCharm narukvica se kopča kopčom.

MagniCharm narukvica – mišljenja o učinkovitosti narukvice

“Bio sam u krivu” – Isprva nisam vjerovao da mi narukvica može pomoći. Mislio sam da je sva ta magnetoterapija i liječenje kamencima besmislica. Međutim, bila sam očajna jer sam se borila s raznim problemima – stresom, tugom i nesanicom. Odlučio sam probati, iako bez previše uvjerenja. Kao: “što ima?” I moram priznati da sam pogriješio. Počela sam nositi MagniCharm narukvicu i osjećala sam se bolje. Ne znam kako, bitno je da je uspjelo. Osjećam se dobro i već neko vrijeme spavam kao klada. – Anna, 43 godine

 Ugodno i korisno” – MagniCharm narukvicu sam kupila jer jako lijepo izgleda i predstavlja pravi komad nakita. Ističe moju ljepotu. Ako se zahvaljujući tome mogu osjećati bolje i uživati ​​u dobrom zdravlju, onda sam još skloniji reći DA. Zapravo, ako bolje razmislite, otkad sam stavio narukvicu, imam više energije, rjeđe se razbolim, a radost dominira mojim životom. Mora da se nešto događa! – Edyta, 57 godina

“Narukvica stvarno radi!” – Nosim MagniCharm narukvicu na ruci za smanjenje raznih kardiovaskularnih bolesti. Ne želim imati problema s aterosklerozom, kao moja majka. Redovito kontroliram rezultate (poboljšali su se) i koristim dodatke prehrani. Vidim da je moja snaga Magnetska sila, koja djeluje na mene u raznim područjima. Imam više snage, energije mi ne nedostaje i rjeđe padam u melankoliju – Adam, 47 godina

MagniCharm Bracelet

Gdje kupiti MagniCharm narukvicu? Naše mišljenje

MagniCharm narukvicu najbolje je kupiti izravno na službenoj web stranici proizvođača  . Tada kupac ima jamstvo kvalitete i pouzdanosti narukvice. Trebali biste izbjegavati druge izvore prodaje, poput oglašavanja na društvenim medijima.

Događa se da se proizvodi prodaju po senzacionalno niskoj cijeni, što je samo po sebi sumnjivo. Lako je postati žrtva prijevare.

Unatoč naizgled jednostavnom izgledu, tehnologija proizvodnje narukvice je prilično napredna. Krivotvoreni proizvodi mogu biti puno lošiji, proizvedeni su korištenjem jeftinih zamjena ili služe samo kao ukras.

Isplati li se koristiti MagniCharm narukvicu? Naša preporuka

MagniCharm narukvicu isplati se koristiti jer spaja ono što je lijepo s onim što je korisno. Nošenjem djeluje pozitivno na zdravlje, a učinci traju dugo. Štoviše, njegov jednostavan, ali elegantan dizajn čini ga prikladnim za svakoga. Svidjet će se i najzahtjevnijim osobama.

 | Website

Urednik sam ove web stranice o zdravlju, mršavljenju, fitnessu i prehrani, kao i profesionalni osobni trener i nutricionist s dugogodišnjim iskustvom u industriji. Moja strast je zdrav način života i njegov utjecaj na zdravlje i dobrobit, a cilj mi je podijeliti to znanje i pomoći ljudima na njihovom putu do zdravog tijela i duha. Ovom području pristupam s entuzijazmom i cijenim svoje znanje i iskustvo. Sretan sam što mogu podijeliti svoje uvide i savjete kako bih pomogao drugima u njihovoj potrazi za zdravljem i srećom.

Komentiraj