Maxiflex, prijevara? Negativna mišljenja, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Maxiflex je krema za zglobove na prirodnoj formuli. Njegova je svrha ublažiti nelagodu i poboljšati pokretljivost zglobova, pružajući brzo i dugotrajno olakšanje.

Bolovi u zglobovima česta su tegoba kod starijih ljudi. Iznenađujuće, bolovi u kostima i zglobovima postaju sve češći u mlađih odraslih osoba. Gotovo 20-25% indijske populacije s kroničnom boli pati od mišićno-koštanih stanja koja zahvaćaju zglobove. Zabrinjavajuća stopa incidencije postavlja prilično često pitanje – zašto se javljaju bolovi u zglobovima.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Zašto se javljaju bolovi u zglobovima?

Prije nego što nastavimo s upoznavanjem različitih uzroka bolova u zglobovima, shvatimo što znači bol u zglobovima? 

Zašto se javljaju bolovi u zglobovima?

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Kakvi su zglobovi?

Zglobovi su dijelovi vašeg tijela koji spajaju dvije kosti. Zahvaljujući anatomiji zglobova koštanog sustava možete pokretati svoje tijelo. Postoje četiri glavne vrste zglobova:

 • Zglob koljena:  Zglob koljena nastaje na mjestu gdje se bedrena kost (bedrena kost) i tibija (velika goljenička kost) spajaju na obje noge.
 • Zglob kuka:  Ovaj loptasti sinovijalni zglob nastaje na mjestu gdje se zdjelična čašica ili kost kuka spaja s glavom bedrene kosti. Dizajnirana je za stabilnost i podršku težini gornjeg dijela tijela.
 • Rameni zglob:  Ovo je također loptasti zglob gdje se glava humerusa umeće u ležište lopatice.
 • Lakatni zglob:  To je sinovijalni zglob koji čine distalni kraj nadlaktične kosti i proksimalni krajevi ulne i radijusa na podlaktici.

Nelagoda, bol ili bol u zglobu nazivaju se artralgija, medicinski poznata kao artralgija. Bolovi u zglobovima uglavnom su posljedica osnovne bolesti koja ograničava opseg pokreta. Bolovi u kostima i zglobovima mogu varirati od blagih do iscrpljujućih. U većini slučajeva, jačina bolova u zglobovima ovisi o dobi. 

Uzroci bolova u zglobovima

Bol u zglobovima može biti uzrokovana bolešću ili ozljedom zgloba. Uzroci iznenadne boli u zglobovima najčešće su povezani s traumom ili ozljedom. U drugim slučajevima potrebno je detaljno ispitivanje i dijagnoza kako bi se otkrio temeljni uzrok boli. Ovi bolovi mogu biti posljedica starosti, ozljede ili temeljne bolesti kao što je artritis. Bolovi u zglobovima ponekad su uzrokovani naporom udova i mnogim drugim uzrocima. Posjet liječniku nije potreban osim ako bolovi ne ometaju svakodnevno funkcioniranje.

Bolovi u zglobovima razlikuju se po jačini i, ovisno o razlozima, mogu od vas zahtijevati različite radnje. Postoji gotovo 15 različitih uzroka bolova u zglobovima. U nastavku su navedeni neki uobičajeni uzroci bolova u zglobovima, koji uključuju:

Artritis:  Postoje dva oblika artritisa koji mogu utjecati na bolove u zglobovima – osteoartritis (OA) i reumatoidni artritis (RA).

 1. Osteoartritis (OA)  uzrokuje oštećenje hrskavice oko zglobova, koja djeluje kao amortizer za zglobove, što otežava kretanje. Zahvaća zglobove koji se redovito koriste kao što su ruke, zglobovi, koljena i kukovi. Obično se opaža kod osoba starijih od 40 godina.
 2. Reumatoidni artritis (RA)  je češći kod muškaraca nego kod žena. Postupno troši i deformira  zglobove, uzrokujući upalu  , bol i zadržavanje tekućine. U tom slučaju, imunološki sustav tijela napada sluznicu zglobova.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Ponekad je artritis također faktor koji uzrokuje iznenadnu bol u zglobovima. Početak  artritisa također se može manifestirati kao jaka bol  . 

Burzitis:  Često se viđa u velikim zglobovima, burzitis uzrokuje upalu tekućinom ispunjenih vrećica u blizini zglobova (također poznate kao burze).

Lupus:  Ovo je upalna bolest kada imunološki sustav napada vlastita tkiva tijela. Zglobovi su često zahvaćeno područje.

Chondromalacia patella:  Ovo je izraz koji se koristi za opisivanje oštećenja hrskavice ispod čašice koljena.

Tendinitis:  Ovo je iritacija tetiva ili debelog vlaknastog tkiva koje povezuje kost s mišićem.

Fibromialgija:  ovo je stanje u kojem je raširena bol i osjetljivost mišića često popraćena umorom, kao i problemima spavanja i raspoloženja.

Osteoporoza:  stanje koje uzrokuje slabljenje kostiju, čineći ih osjetljivima na prijelome i oštećenja.

Bolovi u zglobovima mogu se javiti i zbog ozljeda, pretjeranog opterećenja zglobova, zaraznih bolesti poput zaušnjaka i gripe, raka i infekcija.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Koji su  simptomi bolova u zglobovima  ?

Bolovi u zglobovima ne zahtijevaju uvijek liječničku pomoć. Međutim, ako osjećate bilo koji od sljedećih simptoma bolova u zglobovima, a niste sigurni zašto se to isto događa, trebate posjetiti liječnika:

 • Vaš zglob i okolno područje su natečeni, crveni, osjetljivi ili topli na dodir
 • Vaša bol traje dulje od 3 dana i
 • Imate temperaturu, ali nemate druge simptome gripe.

Također morate otići u bolničku hitnu pomoć ako:

 • Zadobio je teške ozljede,
 • Deformirani zglobovi,
 • oticanje zglobova,
 • Zglobovi koji su potpuno nepokretni, odn
 • Jaka bol u zglobovima.
Maxiflex

Što je to Maxiflex i čemu služi?

Krema za zglobove Maxiflex je proizvod posebno formuliran za pružanje olakšanja i poboljšanje zdravlja zglobova. Sadrži prirodne sastojke koji djeluju sinergistički na smanjenje upale, ublažavanje boli i promicanje fleksibilnosti i pokretljivosti zglobova.Maxiflex je učinkovita i sigurna opcija za ljude koji žele održati zdrave zglobove i boriti se protiv problema sa zglobovima.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Namjena

U nastavku je popis situacija u kojima je preporučljivo koristiti kremu za zglobove Maxiflex:

 • Bolovi u zglobovima: ako osjetite bolove u zglobovima zbog ozljeda, artritisa, reumatizma ili drugih srodnih stanja, možete koristiti Maxiflex za ublažavanje nelagode.
 • Jutarnja ukočenost: Ako se ujutro probudite ukočeno u zglobovima, Maxiflex može pomoći smanjiti ukočenost i olakšati kretanje.
 • Intenzivna tjelesna aktivnost: Nakon izvođenja intenzivnih sportskih aktivnosti ili vježbi koje mogu izazvati stres ili umor na zglobovima, Maxiflex može pomoći ublažiti nelagodu i ubrzati oporavak.
 • Manje ozljede zglobova: Ako ste pretrpjeli manju ozljedu zgloba kao što je uganuće, istegnuće ili modrica, Maxiflex može pomoći u smanjenju oteklina i ubrzati zacjeljivanje.
 • Održavanje zdravih zglobova: Čak i ako nemate specifičnih problema sa zglobovima, Maxiflex možete koristiti preventivno kako biste održali dugoročno zdravlje i dobrobit svojih zglobova.

Koja je opasnost?

Problemi sa zglobovima mogu biti ozbiljan problem jer mogu značajno utjecati na kvalitetu života osobe. Ozljede, trošenje i stanja kao što je artritis mogu uzrokovati bol, upalu i ograničiti pokretljivost zglobova. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), bolesti mišićno-koštanog sustava, uključujući probleme sa zglobovima, jedan su od vodećih uzroka invaliditeta u svijetu.

Važno je na odgovarajući način i rano riješiti probleme sa zglobovima kako bi se spriječilo pogoršanje simptoma i funkcionalna ograničenja. Nedostatak pažnje i njege može dovesti do daljnjeg propadanja zglobova, otežati svakodnevne aktivnosti i smanjiti kvalitetu života.

Kako djeluje Maxiflex?

Maxiflex krema za zglobove učinkovito pruža olakšanje i promiče zdravlje zglobova. Njegova jedinstvena formula, temeljena na prirodnim sastojcima, nudi nekoliko blagotvornih mehanizama djelovanja:

 • Smanjena upala: Maxiflex sadrži protuupalne sastojke koji pomažu smanjiti upalu zglobova. Ovo može ublažiti bol i otekline povezane sa stanjima kao što su artritis ili ozljede zglobova.
 • Ublažavanje bolova: sastojci za ublažavanje bolova prisutni u Maxiflexu imaju umirujuća svojstva koja mogu ublažiti bolove u zglobovima. Ovi sastojci mogu blokirati signale boli i pružiti osjećaj olakšanja.
 • Poboljšana cirkulacija: Maxiflex sadrži sastojke koji mogu poboljšati cirkulaciju krvi u zglobovima, što je bitno za opskrbu esencijalnim hranjivim tvarima i poticanje ozdravljenja.
 • Podmazivanje zglobova: Određeni Maxiflex sastojci pomažu u održavanju podmazivanja zglobova, što pomaže u poboljšanju pokretljivosti i smanjenju trenja između površina zglobova.
 • Poticanje regeneracije: Maxiflex može stimulirati proces regeneracije i popravka oštećenih zglobnih tkiva, pomažući obnoviti funkciju zgloba i spriječiti daljnje propadanje zgloba.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Maxiflex sastojci (sastav)

Evo popisa sastojaka Maxiflex kreme za zglobove i djelovanja svakog od njih:

 • Hitozan : Hitozan je polisaharid dobiven iz školjkaša i koristi se u Maxiflex kremi za zglobovezbog svoje sposobnosti smanjenja upale i poticanja regeneracije tkiva zglobova. Prema istraživanjima, kitozan može imati protuupalno djelovanje i pridonijeti zaštiti zglobova [1]. Studija o učinku kitozana na upalu:
 • Glukozamin : Glukozamin je prirodni spoj koji se nalazi u hrskavici i koristi se u kremi za zglobove Maxiflex zbog blagotvornog djelovanja na zdravlje zglobova. Glukozamin može pomoći u održavanju integriteta hrskavice, smanjiti upalu i ublažiti bolove u zglobovima [2]. Studija o učincima glukozamina na zdravlje zglobova:
 • Ulje jetre morskog psa : Ulje jetre morskog psa bogato je omega-3 masnim kiselinama, vitaminima A i D i skvalenom. Korišten je u Maxiflex kremi za zglobovezbog svog potencijala za smanjenje upale, poticanje regeneracije hrskavice i poboljšanje pokretljivosti zglobova [3]. Studija o prednostima ulja jetre morskog psa na zglobove:
 • Kolagen : Kolagen je strukturni protein koji se nalazi u vezivnom tkivu, uključujući hrskavicu. U Maxiflex kremi za zglobove,kolagen se koristi za jačanje i održavanje zdravlja hrskavice, pomaže u poboljšanju pokretljivosti i smanjenju bolova u zglobovima [4]. Studija o učinku kolagena na hrskavicu:
 • Kondroitin : Kondroitin je još jedan prirodni sastojak hrskavice koji se koristi u Maxiflex kremi za zglobovezbog svoje sposobnosti održavanja elastičnosti tkiva i smanjenja degradacije hrskavice. Studije su pokazale da kondroitin može pomoći u ublažavanju boli i poboljšanju funkcije zglobova kod osoba s osteoartritisom [5]. Studija o prednostima kondroitina za osteoartritis:
 • Provjerite: Flexavico, Sustaform
Maxiflex

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Opasnosti, učinkovitost, prednosti Maxiflex

Evo popisa prednosti Maxiflex kreme za zglobove :

 • Ublažavanje boli: Maxiflex može pomoći u smanjenju bolova u zglobovima, bilo da su uzrokovani trošenjem, upalom ili ozljedom.
 • Smanjena upala: Maxiflex aktivni sastojci imaju protuupalna svojstva koja mogu smanjiti upalu zglobova, što može pridonijeti većoj udobnosti i pokretljivosti.
 • Regeneracija hrskavice: Neki ključni sastojci u Maxiflexu , kao što su glukozamin i kolagen, imaju sposobnost podržati regeneraciju hrskavice, što može poboljšati zdravlje i funkciju zglobova.
 • Ojačajte zglobna tkiva: Redovita uporaba Maxiflexa može ojačati zglobna tkiva, pomažući u sprječavanju uništenja i degeneracije zglobova.
 • Poboljšana pokretljivost: zahvaljujući svojim regenerativnim i protuupalnim svojstvima, Maxiflex može poboljšati pokretljivost zglobova, omogućujući širi i ugodniji raspon pokreta.
 • Hidratacija i podmazivanje: Maxiflex može pomoći hidratizirati i podmazati vaše zglobove, što može pridonijeti njihovom pravilnom funkcioniranju i spriječiti prekomjerno trljanje i trenje.
 • Jednostavna lokalna primjena: Maxiflex dolazi u obliku kreme, što olakšava izravno nanošenje na zahvaćena područja, što omogućuje brzu i učinkovitu apsorpciju.

Kako koristiti, kako uzimati

Za nanošenje Maxiflex kreme za zglobove slijedite ove korake:

 • Operite i osušite zahvaćeno područje: Prije nanošenja Maxiflexa , provjerite je li koža čista i suha. To područje možete oprati blagim sapunom i vodom, a zatim ga nježno osušiti ručnikom.
 • Nanesite odgovarajuću količinu kreme: Uzmite malu količinu Maxiflexa u ruke i nanesite na zahvaćeno područje. Količina može varirati ovisno o veličini područja koje se tretira, ali općenito se preporučuje nanošenje tankog, ravnomjernog sloja.
 • Nježno umasirajte: Maxiflex u kožu nježnim, kružnim pokretima. Provjerite jeste li potpuno prekrili zahvaćeno područje i pričekajte dok se proizvod pravilno ne upije.
 • Po potrebi ponoviti postupak: Maxiflex krema se može koristiti 2 do 3 puta dnevno, prema preporuci proizvođača ili liječnika. Pridržavajte se detaljnih preporuka o učestalosti i trajanju uporabe.
 • Operite ruke nakon uporabe: Nakon uporabe Maxiflex , operite ruke sapunom i vodom kako biste izbjegli prijenos proizvoda na druga područja ili sluznice.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Učinak korištenja Maxiflex

Maxiflex

Ovdje je popis mogućih rezultata korištenja Maxiflex kreme za zglobove :

 • Ublažavanje bolova u zglobovima: Maxiflex može pomoći u ublažavanju bolova i nelagode povezanih s problemima zglobova kao što su artritis, osteoartritis ili druga upalna stanja.
 • Smanjenje upale: aktivni sastojci Maxiflexa imaju protuupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upale zglobova, što zauzvrat može poboljšati pokretljivost i smanjiti ukočenost.
 • Veća fleksibilnost i pokretljivost: Redovita uporaba Maxiflexa može poboljšati fleksibilnost zglobova, olakšati kretanje i smanjiti osjećaj ukočenosti.
 • Jačanje tkiva zglobova: određeni sastojci Maxiflexa , poput kolagena i glukozamina, imaju svojstva koja mogu pomoći u jačanju tkiva zglobova, podržavajući zdravlje i funkciju zglobova.
 • Hidratacija i prehrana kože: Osim djelovanja na zglobove, Maxiflex također može pružiti hidrataciju i hranjenje kože, što može poboljšati njezin izgled i cjelokupno zdravlje.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika s foruma

” Maxiflex kremu za zglobove koristim nekoliko tjedana i jako sam impresioniran rezultatima. U mojim godinama bolovi u zglobovima su uobičajena pojava, ali otkad sam počeo koristiti Maxiflex , osjetio sam osjetno olakšanje. Bolovi su se značajno smanjili i sada mogu lakše obavljati svakodnevne aktivnosti. Osim toga, primijetio sam poboljšanje pokretljivosti zglobova, tako da mogu uživati ​​u svakodnevnim šetnjama bez ikakve nelagode. Vrlo sam zadovoljan rezultatima i preporučujem Maxiflex svima koji traže olakšanje od problema sa zglobovima. “

“ Kao netko tko provodi duge sate sjedeći za stolom, često patim od ukočenosti i bolova u zglobovima. Nakon nekoliko isprobanih proizvoda, konačno sam pronašla Maxiflex kremu za zglobove i oduševljena sam rezultatima. Otkako sam ga počeo koristiti, primijetio sam značajno smanjenje bolova i ukočenosti zglobova. Mogu obavljati svakodnevne zadatke bez nelagode i povećala mi se produktivnost na poslu. Maxiflex je odličan za moju dnevnu rutinu i preporučila bih ga svima koji vode sjedilački način života ili r

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

 | Website

Urednik sam ove web stranice o zdravlju, mršavljenju, fitnessu i prehrani, kao i profesionalni osobni trener i nutricionist s dugogodišnjim iskustvom u industriji. Moja strast je zdrav način života i njegov utjecaj na zdravlje i dobrobit, a cilj mi je podijeliti to znanje i pomoći ljudima na njihovom putu do zdravog tijela i duha. Ovom području pristupam s entuzijazmom i cijenim svoje znanje i iskustvo. Sretan sam što mogu podijeliti svoje uvide i savjete kako bih pomogao drugima u njihovoj potrazi za zdravljem i srećom.

Komentiraj