Politika privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://dzodzaci.rs.

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i posjetiteljevu IP adresu i niz korisničkog agenta preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Anonimizirani niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (također poznat kao hash) može se poslati usluzi Gravatar kako bi se provjerilo koristi li se. Politika privatnosti Gravatara dostupna je na: https://automattic.com/privacy/. Nakon što je vaš komentar odobren, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako ste registrirani korisnik i učitavate slike na web mjesto, trebali biste izbjegavati učitavanje slika s EXIF ​​oznakama lokacije. Posjetitelji stranice mogu preuzeti i pročitati pune podatke o lokaciji sa slika na stranici.

Kolačići

Ako komentirate na stranici, moći ćete odabrati da svoje ime, adresu e-pošte i web stranicu spremite u kolačiće, tako da sljedeći put kada napišete komentar, gore navedene informacije će biti prikladno ispunjene. Kolačići ističu nakon godinu dana.

Ako posjetite stranicu za prijavu, izradit ćemo privremeni kolačić kako bismo provjerili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ne sadrži nikakve osobne podatke i bit će izbrisan kada se preglednik zatvori.

Prilikom prijave također stvaramo nekoliko kolačića potrebnih za spremanje vaših podataka za prijavu i odabranih opcija zaslona. Kolačići za prijavu istječu nakon dva dana, a kolačići s opcijama zaslona nakon godinu dana. Ako označite “Zapamti me”, prijava će isteći nakon dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će izbrisani.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će se spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke, samo upućuje na ID članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na sličan način kao da je korisnik izravno posjetio web stranicu.

Web-mjesta mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, uključivati ​​dodatne sustave praćenja trećih strana i nadzirati vaše interakcije s ugrađenim materijalom, uključujući praćenje vaših interakcija s ugrađenim materijalom ako imate račun i prijavljeni ste na tu stranicu.

S kim dijelimo podatke

Ako zatražite ponovno postavljanje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u poruku koju pošaljete.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, njegov sadržaj i metapodaci bit će pohranjeni na neodređeno vrijeme. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo automatski prepoznati i odobriti sljedeće komentare, bez da ih svaki put šaljemo na moderiranje.

Za korisnike koji su se registrirali na našoj web stranici (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke unesene u profil. Svaki korisnik može pregledati, ispraviti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim korisničkog imena koje se ne može promijeniti). Administratori stranice također mogu pregledavati i mijenjati ove informacije.

Koja prava imate na svoje podatke

Ako imate korisnički račun ili ste komentirali na ovoj stranici, možete zatražiti datoteku s izvezenim skupom vaših osobnih podataka u našem posjedu, uključujući sve one koje ste vi dostavili. Također možete zatražiti da obrišemo sve vaše osobne podatke koje posjedujemo. Ovo se ne odnosi na podatke koje smo dužni čuvati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.