Slimcaps, prijevara? Negativna mišljenja, Forum, Ljekarna, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Kapsule za mršavljenje Slimcaps je novi dodatak prehrani namijenjen potpori procesu mršavljenja . Napravljene su od odabranih sastojaka koji potiču sagorijevanje masti, ubrzavaju metabolizam i kontroliraju apetit.

ProizvodSlimcaps
Farmaceutski oblikKapsula
Prave recenzije⭐9,95 od 10 zvjezdica
DostupnostDa
PošiljkaDostavljač

Kopenhagen, Danska, 3. svibnja 2022

Novo izvješće SZO o regionalnoj pretilosti u Europi 2022., koje je 3. svibnja objavio Regionalni ured SZO za Europu, pokazuje da su stope prekomjerne tjelesne težine i pretilosti dosegle razinu epidemije u cijeloj regiji i nastavljaju rasti, pri čemu nijedna od 53 države članice regije nije sada je na pravom putu da ispuni globalni cilj Svjetske zdravstvene organizacije o nezaraznim bolestima (NCD) o zaustavljanju porasta pretilosti do 2025.

Novi podaci o pretilosti i prekomjernoj težini

Izvješće, najavljeno na tiskovnoj konferenciji 3. svibnja i predstavljeno na Europskom kongresu o pretilosti, pokazuje da u europskoj regiji 59% odraslih i gotovo 1 od 3 djece (29% dječaka i 27% djevojčica) ima prekomjernu težinu ili živjeti s pretilošću . Prevalencija pretilosti kod odraslih u europskoj regiji veća je nego u bilo kojoj drugoj regiji SZO-a, osim u Americi. Prekomjerna tjelesna težina i pretilost su među vodećim uzrocima smrti i invaliditeta u europskoj regiji, a najnovije procjene pokazuju da čine preko 1,2 milijuna. smrtnih slučajeva godišnje, što čini više od 13% ukupne smrtnosti u regiji. Pretilost povećava rizik od mnogih nezaraznih bolesti, uključujući rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes tipa 2 i kronične respiratorne bolesti. Na primjer, smatra se da je pretilost uzrok najmanje 13 različitih vrsta raka i vjerojatno je izravno odgovorna za najmanje 200.000 novih slučajeva raka godišnje u cijeloj regiji, a očekuje se da će se brojka u narednim godinama dodatno povećati. Prekomjerna tjelesna težina i pretilost također su glavni faktori rizika za invaliditet, koji čine 7% svih godina života s invaliditetom u regiji. Tijekom pandemije došlo je do negativnih promjena u obrascima potrošnje hrane i tjelesne aktivnosti koje će utjecati na zdravlje stanovništva u nadolazećim godinama i zahtijevat će značajne napore da se preokrenu.

Pretilost u Europi: stalna ‘epidemija’

Kako bi se uhvatilo u koštac s rastućom epidemijom, izvješće preporučuje skup intervencija i političkih opcija koje države članice mogu razmotriti za prevenciju i borbu protiv pretilosti u regiji, s fokusom na oporavak od pandemije Covid-19. „Debljina ne poznaje granice. U Europi i središnjoj Aziji niti jedna zemlja neće ispuniti globalni cilj SZO-a za nezarazne bolesti kako bi se zaustavio porast pretilosti“, rekao je dr. Hans Henri P. Kluge, regionalni direktor SZO-a za Europu. “Zemlje u našoj regiji iznimno su raznolike, ali svaka od njih se u određenoj mjeri suočava s izazovima. Stvaranjem poticajnijeg okruženja, promicanjem ulaganja i inovacija u zdravstvu te razvojem snažnih i otpornih zdravstvenih sustava, možemo promijeniti putanju pretilosti u regiji.”

Slimcaps

Što je Slimcaps i čemu služi?

Kada se koristi Slimcaps i koje su njegove terapijske indikacije?

Slimcaps kapsule za mršavljenje su proizvod koji pomaže mršavljenju. Ove kapsule sadrže kombinaciju prirodnih sastojaka koji su formulirani za ubrzavanje metabolizma, sagorijevanje masti i kontrolu apetita. Namijenjeni su za korištenje kao dodatna podrška uravnoteženoj prehrani i redovitoj tjelovježbi za učinkovitu podršku mršavljenju.

Indikacije za liječenje

Evo popisa mogućih prednosti korištenja Slimcaps kapsula za mršavljenje :

 • Podrška mršavljenju: Slimcaps kapsule dizajnirane su za potporu procesu mršavljenja tako što pomažu u sagorijevanju nakupljenog masnog tkiva i smanjenju tjelesne težine.
 • Ubrzajte svoj metabolizam: sastojci u Slimcapsu mogu ubrzati vaš metabolizam, omogućujući vašem tijelu da brže sagorijeva kalorije i učinkovitije pretvara hranu u energiju.
 • Kontrola apetita: Slimcaps kapsule mogu pomoći u kontroli vašeg apetita smanjenjem osjećaja gladi i žudnje za nezdravim grickalicama, promičući tako bolju kontrolu vašeg unosa kalorija.
 • Poticaj energije: zahvaljujući prisutnosti specifičnih sastojaka, Slimcaps kapsule mogu pružiti poticaj energije, pomoći u borbi protiv umora i poboljšati tjelesnu aktivnost.
 • Poboljšajte sastav tijela: Redovita uporaba Slimcapsa može pomoći u poboljšanju sastava tijela tako što pomaže u smanjenju tjelesne masnoće i održavanju čiste mišićne mase.

Kako radi? Mehanizam djelovanja

Slimcaps kapsule za mršavljenje formulirane su kombinacijom specifičnih sastojaka za potporu mršavljenja. Ove kapsule djeluju na nekoliko načina kako bi podržale proces mršavljenja:

 • Ubrzajte svoj metabolizam : Sastojci koji se nalaze u Slimcapsu mogu ubrzati vaš metabolizam, omogućujući vašem tijelu da učinkovitije sagorijeva više kalorija i masti.
 • Kontrola apetita : Slimcaps kapsule mogu pomoći u kontroli vašeg apetita smanjujući osjećaj gladi i želju za nezdravom hranom. To može pomoći u smanjenju unosa kalorija i pomoći u mršavljenju
 • Sagorjeti nakupljenu masnoću : Odabrani sastojci sadržani u Slimcaps kapsulama poznati su po svom potencijalu da stimuliraju proces lipolize, koji pomaže u razgradnji i sagorijevanju nakupljenih masnih naslaga u tijelu.
 • Povećana energija : Slimcaps kapsule mogu pružiti povećanje energije, što može podržati tjelesnu aktivnost i promicati aktivniji stil života. Redovita tjelesna aktivnost neophodna je za mršavljenje.

Slimcaps sastav – Aktivni sastojci

Evo popisa sastojaka prisutnih u Slimcaps kapsulama za mršavljenje i njihovih učinaka:

 • Zelena kava : Zelena kava sadrži klorogensku kiselinu koja može ubrzati vaš metabolizam i pomoći u sagorijevanju masti. Osim toga, može pomoći u kontroli apetita i poboljšanju energije.
 • Bijeli dud : bijeli dud je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i može pomoći u smanjenju nakupljanja masti u tijelu. Osim toga, može pospješiti regulaciju razine glukoze u krvi i poboljšati metabolizam.
 • Forskolin : Forskolin je ekstrakt dobiven iz biljke Coleus forskohlii. Vjeruje se da forskolin može potaknuti proizvodnju enzima koji pomažu u sagorijevanju masti. Osim toga, može poboljšati sastav tijela i metabolizam.
 • Grifonija : Grifonija je biljka koja sadrži 5-HTP (5-hidroksitriptofan), prekursor serotonina. 5-HTP može pomoći u regulaciji apetita i poboljšanju raspoloženja tako što pomaže u smanjenju viška hrane koja se konzumira zbog stresa ili tjeskobe.

Prednosti

Evo popisa nekih mogućih prednosti Burn Slim kapsula za mršavljenje:

 • Podrška mršavljenju: Burn Slim kapsule mogu podržati vaš proces mršavljenja pomažući vam u smanjenju tjelesne masnoće i postizanju zdravijeg sastava tijela.
 • Kontrola apetita: sastojci u Burn Slim kapsulama mogu pomoći u smanjenju gladi i kontroli vašeg apetita, pomažući vam da smanjite prejedanje i kontrolirate unos kalorija.
 • Ubrzavanje metabolizma: Burn Slim kapsule mogu potaknuti vaš metabolizam, omogućujući vašem tijelu učinkovitije sagorijevanje kalorija i masti. To vam može pomoći da smršavite i povećate svoju ukupnu energiju.
 • Povećana energija: Određeni sastojci koji se nalaze u kapsulama Burn Slim mogu povećati energiju, što može potaknuti veću uključenost u fizičku aktivnost i poboljšati učinkovitost vašeg programa vježbanja.
 • Poboljšanje raspoloženja: Određeni sastojci koji se nalaze u Burn Slim kapsulama, kao što je 5-HTP, mogu poboljšati raspoloženje i pomoći u smanjenju stresa ili tjeskobe povezane s procesom mršavljenja.

Informativni letak – Kako koristiti Slimcaps?

Prije uzimanja ovog lijeka pažljivo pročitajte ovu uputu jer sadrži Vama važne informacije.

Način primjene, doziranje

Za pravilnu upotrebu Slim-caps kapsula za mršavljenje preporučamo slijediti upute na pakiranju proizvoda. Međutim, u nastavku su neki opći savjeti za korištenje Slim-caps:

 • Uzimanje kapsula: Uzmite jednu Slimcaps kapsulu ujutro, najbolje natašte, s čašom vode. Trebali biste slijediti posebne smjernice u vezi s brojem kapsula koje uzimate dnevno.
 • Napici i obroci: Kod primjene Slimcaps kapsula važno je unositi dovoljno tekućine tijekom dana. Preporuča se piti najmanje 8 čaša vode dnevno. Osim toga, pridržavajte se uravnotežene, zdrave prehrane koja uključuje hranjivu hranu s kontroliranim unosom kalorija.
 • Tjelesna aktivnost: Za optimizaciju učinaka preporuča se kombinirati uzimanje Slimcaps kapsula s redovitim programom tjelesne aktivnosti. Vježbanje vam može pomoći u sagorijevanju kalorija, jačanju mišića i poboljšanju ukupnog metabolizma.
 • Dosljednost u primjeni: Za postizanje najboljih rezultata važno je dosljedno i kontinuirano koristiti Slimcaps kapsule kao dio zdravog načina života. Slijedite upute proizvođača i nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Kontraindikacije

Prije uporabe Slimcaps kapsula za mršavljenje, imajte na umu da mogu postojati neke potencijalne kontraindikacije ili upozorenja koja biste trebali uzeti u obzir. Dolje su navedeni neki mogući scenariji u kojima bi uporaba Slimcaps kapsula mogla biti kontraindicirana ili zahtijevati oprez:

 • Trudnoća i dojenje: Neki sastojci možda nisu sigurni za fetus ili dojenče.
 • Već postojeći zdravstveni problemi.
 • Alergije ili preosjetljivost na sastojke.
Slimcaps

Nuspojave

Korištenje Slimcaps kapsula za mršavljenje može dovesti do mogućih nuspojava ili neželjenih reakcija. Dolje su navedene neke moguće nuspojave povezane s upotrebom Slimcaps kapsula:

 • Gastrointestinalna nelagoda: Neki ljudi mogu doživjeti gastrointestinalne tegobe poput mučnine, proljeva, bolova u trbuhu ili žgaravice. Ovi simptomi mogu biti posljedica individualne osjetljivosti na sastojke sadržane u kapsulama.
 • Povećana tjeskoba ili uznemirenost: Neki sastojci u Slimcapsu mogu imati stimulirajući učinak na središnji živčani sustav, uzrokujući povećanu tjeskobu ili uznemirenost kod nekih ljudi.
 • Problemi sa spavanjem: Sastojci koji utječu na živčani sustav također mogu poremetiti san, uzrokujući nesanicu ili poteškoće s uspavljivanjem.
 • Povećan broj otkucaja srca: Neki sastojci sadržani u Slimcaps kapsulama mogu imati stimulativni učinak na kardiovaskularni sustav, uzrokujući ubrzani rad srca ili palpitacije kod nekih osjetljivih osoba.
 • Alergijske reakcije: U rijetkim slučajevima, neki ljudi mogu doživjeti alergijsku reakciju na sastojke sadržane u Slimcaps kapsulama. Te reakcije mogu uključivati ​​osip, svrbež, oticanje ili otežano disanje.

Učinci korištenja proizvoda

Ovdje je popis nekih mogućih rezultata povezanih s korištenjem Slimcaps kapsula za mršavljenje. Imajte na umu da se učinci mogu razlikovati od osobe do osobe i ovise o nekoliko čimbenika kao što su način života, prehrana i genetika:

 • Gubitak težine : Slimcaps kapsule mogu vam pomoći da izgubite težinu tako što pomažu u smanjenju tjelesne masnoće i kontroliraju vaš apetit. Međutim, za postizanje optimalnih rezultata važno je kombinirati uzimanje kapsula s uravnoteženom prehranom i redovitom tjelovježbom.
 • Poboljšan metabolizam: Sastojci koji se nalaze u Slimcapsu mogu ubrzati vaš metabolizam, omogućujući vašem tijelu da učinkovitije sagorijeva kalorije. To može potaknuti veće sagorijevanje masti i povećanje energije.
 • Kontrola apetita: Slimcaps kapsule mogu pomoći u smanjenju gladi i kontroli vašeg apetita, potičući smanjeni unos kalorija i bolju kontrolu obroka.
 • Povećana energija: određeni sastojci u Slim caps mogu pružiti povećanje energije, omogućujući vam da obavljate dnevne aktivnosti i vježbe s većom vitalnošću.
 • Poboljšanje raspoloženja: Određeni sastojci sadržani u Slimcaps kapsulama, kao što je 5-HTP, mogu poboljšati vaše raspoloženje i pomoći u smanjenju stresa povezanog s procesom mršavljenja.

Evo nekoliko recenzija stvarnih korisnika s foruma i komentara 

“ Neko sam se vrijeme borio s viškom kilograma, što je moglo utjecati na moj učinak na terenu. Odlučila sam isprobati Slimcaps kapsule za mršavljenje i jako sam zadovoljna rezultatima. Nakon njihove redovite upotrebe primijetio sam primjetan gubitak težine i cjelokupno poboljšanje tjelesne strukture. Sada se osjećam lakšim, agilnijim i primijetio sam napredak u svojoj izvedbi na terenu. Slimcaps kapsule postale su neprocjenjiva podrška na mom fitness putu i osjećam se sigurnije nego ikad. Preporučujem svima koji žele učinkovito postići svoje ciljeve mršavljenja. “

Evo nekoliko recenzija stvarnih korisnika s foruma i komentara 

“ Zahvaljujući sjedilačkom poslu i intenzivnom načinu života oduvijek sam imao problema s kontrolom težine. Isprobao sam nekoliko rješenja, ali bez zadovoljavajućih rezultata. Tada sam otkrila Slimcaps kapsule za mršavljenje i oduševila sam se njihovim pozitivnim učinkom. Nakon nekoliko tjedana korištenja, primijetio sam značajan gubitak težine i povećanje energije tijekom dugih radnih dana. Tanke kapice postale su bitan dodatak mom programu kontrole težine i pomogle su mi da sigurno i učinkovito postignem svoje ciljeve. Toplo ih preporučujem svima koji traže podršku za mršavljenje. “

Komentiraj