Slimella FIT, prevara? Negativna mišljenja, Forum, Farmacija, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Slimella FIT kapsule za mršavljenje na bazi ketoa inovativan su način da postignete svoj cilj gubitka težine. Ove kapsule vam pomažu da uđete u stanje ketoze u kojem vaše tijelo sagorijeva masti kao glavni izvor energije, pomažući na taj način u prirodnom gubitku težine.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Šta zapravo znači imati prekomjernu težinu ili gojaznost?

Jednostavno rečeno, riječi ” pretjerana težina ” i “gojaznost” načini su opisivanja previše tjelesne masti.

Trenutno, najčešće korištena mjera statusa težine je indeks tjelesne mase (BMI).

 • BMI koristi jednostavnu kalkulaciju zasnovanu na nečijoj visini prema težini (BMI = kg/m  2  ). Decenije istraživanja su pokazale da BMI daje dobru procjenu “debelosti” i također dobro korelira sa važnim zdravstvenim ishodima kao što su bolesti srca, dijabetes, rak i ukupna smrtnost.
 • Pogledajte nešto za proširene vene: Turboshaper .

Zdravi rasponi BMI za odrasle i djecu

Šta se smatra zdravim BMI?

 • Za odrasle muškarce i žene, BMI između 18,5 i 24,9 se smatra zdravim.
 • Prekomjerna težina se definira kao BMI između 25,0 i 29,9; a BMI od 30 ili više se smatra gojaznim.

Kao i kod odraslih, gojaznost je takođe sve veći problem kod dece i adolescenata. Budući da djeca rastu različitom brzinom ovisno o dobi i spolu, definicije prekomjerne težine i gojaznosti kod djece i adolescenata razlikuju se od onih kod odraslih.

 • Na primjer, u Sjedinjenim Državama, definicija je zasnovana na standardnim grafikonima rasta koje su razvili Centri za kontrolu i prevenciju bolesti. Kod djece i adolescenata starosti od 2 do 20 godina, BMI između 85.  i  94.  percentila  za dob i spol se smatra prekomjernom težinom; BMI od 95.  percentila  ili više se smatra gojaznim.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Slimella FIT

Veličina struka je bitna: masnoća na stomaku

Važna kategorija gojaznosti koju BMI ne uzima u obzir je ono što je poznato kao “abdominalna gojaznost” – višak masnoće oko stomaka, što je važan zdravstveni faktor, čak i nezavisno od BMI.

 • Najjednostavnija i najčešće korištena mjera abdominalne gojaznosti je obim struka. Smjernice općenito definiraju abdominalnu gojaznost kod žena kao obim struka od 35 inča ili više, a kod muškaraca kao obim struka od 40 inča ili više.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Mjerenje tjelesne masti

Postoji mnogo načina za mjerenje tjelesne masti. Neki su savršeni za ordinaciju, kao što je izračunavanje BMI osobe. Druge složenije metode zahtijevaju specijaliziranu opremu, kao što je magnetna rezonanca ili uređaji za apsorpciometriju s rendgenskim zrakama s dvostrukom energijom; iako ove mašine mogu vrlo precizno izmjeriti tjelesnu masnoću, obično se koriste samo u tu svrhu u istraživačkom okruženju.

Širom svijeta postoji 1,5 milijardi gojaznih ili gojaznih odraslih osoba, a očekuje se da će se taj broj povećati na 3 milijarde do 2030. godine. Epidemija poprima katastrofalne razmjere, a jedan od ključnih, iako malih, koraka za njeno suzbijanje je zajednički jezik za opisivanje problema.

Šta je Slimella FIT i čemu služi?

Kada se koristi Slimella FIT i koje su terapijske indikacije?

Slimella FIT kapsule za mršavljenje na bazi ketoze je proizvod dizajniran da podrži gubitak težine na prirodan i efikasan način. Ove kapsule sadrže odabrane sastojke koji pomažu tijelu da uđe u stanje ketoze u kojem se sagorijevaju nakupljene masne naslage. Ketoza je metaboličko stanje u kojem tijelo koristi masti kao primarni izvor energije umjesto ugljikohidrata. Slimella FIT kapsule mogu biti vrijedna podrška za one koji žele da ostvare svoje ciljeve mršavljenja na zdrav i održiv način.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Slimella FIT

Terapeutske indikacije

Slimella FIT kapsule za mršavljenje na bazi ketoze mogu se koristiti u sljedećim okolnostima:

 • Gubitak težine: Slimella FIT kapsule se mogu koristiti kao dio programa mršavljenja kako bi se smanjile tjelesne masti. Pomažu u stimulaciji procesa ketoze u tijelu, što pospješuje sagorijevanje nakupljene masti.
 • Kontrola apetita: Slimella FIT kapsule mogu biti korisne za kontrolu apetita i gladi. Sastojci sadržani u kapsulama mogu pomoći u smanjenju žudnje za visokokaloričnom hranom i pružiti dugotrajan osjećaj sitosti.

Sastav Slimella FIT – Aktivni sastojci

Evo liste Slimella FIT sastojaka i njihovih efekata:

 1. Ginseng: Ginseng je poznat po svojim energizirajućim i tonizirajućim svojstvima. Može pomoći u povećanju energije i izdržljivosti tokom fizičke aktivnosti, promovišući bolje performanse tokom vježbanja.
 2. Folna kiselina : Folna kiselina je vitamin B koji je neophodan za ćelijski metabolizam. Može igrati važnu ulogu u sintezi novog tkiva i proizvodnji energije. Osim toga, folna kiselina može podržati funkcionisanje nervnog sistema.
 3. Vitamin B12: Vitamin B12 je uključen u proizvodnju energije i metabolizam ugljikohidrata, proteina i masti. Može pomoći u smanjenju umora i umora promicanjem normalnog funkcionisanja nervnog sistema.
 4. Krom : Krom je esencijalni mineral uključen u metabolizam ugljikohidrata i lipida. Može pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, promovirati zdravu energetsku ravnotežu i pomoći u kontroli težine.
 5. Cink : Cink je važan mineral za pravilno funkcionisanje imunološkog sistema i za metabolizam šećera i masti. Može podržati cjelokupno zdravlje i pomoći u regulaciji metabolizma.

Prednosti

Evo liste prednosti Slimella FIT dijetalnih pilula na bazi ketoze:

 1. Promovirajte gubitak težine: SlimellaFIT kapsule promoviraju gubitak težine stimulirajući tijelo da uđe u stanje ketoze. Tokom ketoze tijelo sagorijeva nakupljene masne naslage kao glavni izvor energije, što doprinosi gubitku težine.
 2. Povećajte energiju: Tokom procesa ketoze, tijelo proizvodi ketone, koji pružaju stabilan izvor energije. Slimella FIT kapsule mogu pomoći u povećanju nivoa energije i poboljšanju izdržljivosti tokom svakodnevnih aktivnosti i vježbanja.
 3. Smanjite apetit: sastojci u SlimellaFIT kapsulama mogu pomoći u kontroli apetita i smanjenju osjećaja gladi. Ovo može olakšati kontrolu vaših porcija i smanjiti ukupni unos kalorija.
 4. Poboljšajte metaboličko zdravlje: Slimella FIT kapsule mogu pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi i poboljšanju osjetljivosti na inzulin. Ovo može biti korisno za ljude koji su u riziku od razvoja dijabetesa tipa 2 ili koji pokušavaju upravljati svojim dijabetičkim stanjem.
 5. Podržavaju sastav tijela: Upotreba Slimella FIT kapsula može pomoći u smanjenju tjelesne masti uz održavanje mišićne mase. To može doprinijeti boljem sastavu tijela, uz povećanje čiste tjelesne mase i smanjenje visceralne masti.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Uputstvo za upotrebu – Kako koristiti Slimella FIT ?

Pažljivo pročitajte ovo uputstvo prije uzimanja ovog lijeka jer sadrži važne informacije za Vas.

Način primjene, doziranje

Da biste pravilno koristili Slimella FIT kapsule za mršavljenje na bazi ketoze , slijedite upute u nastavku:

Slimella FIT
 • Obavezno pažljivo pročitajte upute koje ste dobili uz proizvod. Uvijek slijedite upute proizvođača za pravilan unos.
 • Obično se preporučuje uzimanje jedne SlimellaFIT kapsule dnevno sa čašom vode.
 • Kada koristite Slimella FIT kapsule, važno je održavati uravnoteženu i zdravu ishranu. Birajte hranu bogatu nutrijentima kao što su voće, povrće, nemasni proteini i integralne žitarice.
 • Redovno vježbanje može pomoći u povećanju efikasnosti Slimella FIT kapsula . Preporučuje se da najmanje 30 minuta dnevno provodite umjerenu fizičku aktivnost, poput hodanja, plivanja ili joge.
 • Pijte dovoljno tokom dana da ostanete hidrirani.
 • Za najbolje rezultate važno je uzimati kapsule dosljedno.

Prave kritike, negativne kritike – komentari sa foruma

“Ja sam 50-godišnji učitelj i želio bih podijeliti svoje iskustvo sa Slimella FIT kapsulama za mršavljenje na bazi ketoze. Nakon što sam bezuspješno isprobao mnoge metode mršavljenja, odlučio sam dati priliku SlimellaFIT-u . Moram priznati da sam bio ugodno iznenađen rezultatima. Za relativno kratko vrijeme primijetio sam značajan gubitak težine i povećanje energije tokom dana. Drago mi je da sam našla proizvod koji mi odgovara. Toplo preporučujem Slimella FIT svima koji traže pomoć u postizanju svojih ciljeva mršavljenja.”

” Nakon godina borbe sa viškom kilograma, na preporuku prijatelja, odlučila sam da isprobam Slimella FIT . Bio sam zadivljen rezultatima koje sam dobio. Slimella FIT kapsule su zaista promijenile moj pristup mršavljenju. Primijetila sam značajno smanjenje apetita i počela efikasnije sagorijevati višak tjelesne masti. Sada se osjećam spremnije, puna energije i više samopouzdanja. Slimella FIT je postala nezamjenjiv saveznik na mom putu ka postizanju svojih ciljeva težine. Toplo preporučujem ove kapsule svima koji traže efikasno rješenje za mršavljenje na zdrav i održiv način.”

Službena web stranica proizvođača – 50% popusta, Cijena, Gdje kupiti

Proizvođač nudi popust od 50% od redovne maloprodajne cijene. Da biste naručili, jednostavno posjetite službenu web stranicu proizvođača koristeći vezu ispod i dovršite proces online kupovine. Upotreba promotivnog koda nije potrebna.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Komentiraj