Softisenil, prevara? negativna mišljenja, Forum, Apoteka, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Softisenil je antifungalna krema za stopala koja pomaže u efikasnoj borbi protiv gljivičnih infekcija. Krema je posebno razvijena za liječenje atletskog stopala i pruža brzo i dugotrajno olakšanje.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Šta je mycosis fungoides?

Kožni T-ćelijski limfom ili kožni T-ćelijski limfom, oblik ne-Hodgkinovog limfoma, je vrsta raka krvi. Mycosis fungoides ostaje najčešći oblik kožnog T-ćelijskog limfoma.T ćelije, poznate i kao limfociti, su vrsta bijelih krvnih zrnaca koja igraju ključnu ulogu u imunitetu. Ove ćelije postaju maligne, uzrokujući limfome T. Gljivični granulom se stoga može smatrati i rakom imunog sistema. To se inače naziva granulomatozni granulom.

Mycosis fungoides, koji je  kožni limfom  , napada kožu, uzrokujući lezije. Iako je koža zahvaćena, ona sama po sebi nije maligna, već je oštećena.

Ovo je rijedak oblik kožnog T-ćelijskog limfoma. Gljivični granulomi napadaju kožu, uzrokujući plakove i čvorove sastavljene od limfocita. U uznapredovalim stadijumima bolest se širi na limfne čvorove i druge dijelove tijela.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Odlazak: Dr. Merritz , Woortie Oil

Koji su simptomi gljivične mikoze?

Znakovi i simptomi uzrokovani mycosis fungoides podijeljeni su u četiri faze, i to:

 • Scena 1
 • Faza 2
 • Faza 3
 • Faza 4

Faza 1 –  Ovo je početna faza u kojoj gljivični granulom uzrokuje prvi simptom bolesti, a to je generalizirani pruritus ili pruritus. Ovo je praćeno bolom u zahvaćenim područjima kože. Na koži trupa i udova pojavljuju se eritematozne mrlje, koje se mogu zamijeniti s drugim kožnim lezijama kao što su  psorijaza  ,  ekcem  , lichen planus itd.

Faza 2 –  Ova faza je inače poznata kao faza plaka ili faza infiltracije. Kožni plakovi su plavkastocrveni i okrugli ili ovalni. Počinju kao male i podignute lezije, ali s vremenom imaju tendenciju da se uvećaju i stapaju zajedno, stvarajući uvećane lezije koje podsjećaju na eksfolijativni dermatitis. Zahvaćena je koža na zadnjici.

Faza 3 –  Ovo je kancerogena ili gljivična faza u kojoj se na koži razvijaju kvrge. Ovi tumori su lobulirani i podsjećaju na gljive. Ovi tumori postaju ulcerisani. Imaju boju od plavičaste do crvenkasto-braon boje i kreću se od 0,5 inča do 6 inča u prečniku. U ovoj fazi limfoidne ćelije prodiru u gornji i donji sloj kože i uzrokuju nekrozu.

Faza 4 –  U ovoj fazi, lezije počinju da se šire po cijelom tijelu, zahvaćajući unutrašnje organe kao što su srce, mozak, jetra, itd. Pogođena osoba osjeća se bolesno i slabo. Znakovi i simptomi gljivičnog granuloma u ovoj fazi uključuju disfagiju, groznicu, gubitak težine,  anemiju  , crijevne ulceracije, kašalj, povećanje jetre i  slezene  , gubitak vida, bol u očima itd.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Šta je Softisenil i čemu služi?

Softisenil je proizvod u obliku kreme, koji je razvijen za efikasnu borbu protiv gljivica stopala. Ova antifungalna krema ima specijaliziranu formulu koja pomaže eliminirati i spriječiti rast gljivica, ublažavajući povezane simptome kao što su svrab, crvenilo i ljuštenje kože.

Softisenil krema sadrži aktivne, prirodne sastojke poznate po svojim antifungalnim svojstvima, uključujući agense kao što su undecilenska kiselina i ekstrakt čajevca. Ovi sastojci djeluju sinergijski kako bi se efikasno borili protiv gljivica, ciljajući izvor problema i promovirajući zdravlje kože.

Namjeravanu upotrebu

Fungicidna krema se preporučuje za upotrebu u sljedećim slučajevima:

 • Gljivične infekcije stopala, kao što je atletsko stopalo, koje se karakteriziraju svrabom, crvenilom, ljuštenjem i/ili pucanjem kože na stopalima.
 • Gljivične infekcije prostora između prstiju, također poznate kao interdigitalni intertrigo.
 • Gljivice na noktima, kao što su gljivice na noktima, koje uzrokuju promjenu boje, zadebljanje, lomljivost i delaminaciju noktiju.
 • Druge vrste gljivičnih infekcija kože stopala, uzrokovane raznim vrstama gljivica.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Kako Softisenil djeluje?

Softisenil krema djeluje efikasno i posebno u liječenju gljivičnih infekcija stopala. Njegova jedinstvena formula sadrži aktivne sastojke koji imaju antifungalna svojstva i direktno pomažu u borbi protiv gljivica.

Kada se nanese na zahvaćenu kožu, Softisenil krema prodire u površinske slojeve kože i direktno napada izvor infekcije. Aktivni sastojci poput undecilenske kiseline i ekstrakta čajevca djeluju zajedno kako bi inhibirali rast gljivica, uništili gljivične stanice i spriječili njihovu proliferaciju.

Dodatno, Softisenil pomaže u ublažavanju neugodnih simptoma povezanih s gljivičnim infekcijama, kao što su svrab, crvenilo i ljuštenje kože. Njegova nemasna konzistencija olakšava brzo i duboko upijanje, omogućavajući praktičnu i praktičnu primjenu.

Zaključno, Softisenil krema se efikasno bori protiv atletskog stopala boreći se protiv infekcije, ublažava simptome i doprinosi oporavku zdravlja zahvaćene kože.

Sastojci gljiva (sastav)

 1. Undecilenska kiselina : tradicionalno se koristi kao antifungalni i vjeruje se da ima antifungalna svojstva, pomažući u inhibiciji rasta gljivica i kvasca. Više informacija može se pronaći u studiji pod nazivom “Undecilenska kiselina kao tretman za dermatofitoza: mehanizam djelovanja, efikasnost i toksičnost” objavljenoj u časopisu Mycopathologia.
 2. Ekstrakt čajevca (Melaleuca alternifolia): Ulje čajevca je proučavano zbog svojih antifungalnih svojstava i vjeruje se da ima inhibitorni učinak na rast različitih vrsta gljivica. Možda želite da pogledate studiju “Antigljivična aktivnost komponenti ulja Melaleuca alternifolia (ulja čajevca)” objavljenu u Journal of Applied Microbiology.
 3. Benzalkonijum hlorid : Ovo jedinjenje se koristi kao konzervans i antimikrobno i smatra se da ima antifungalne efekte razbijanjem ćelijskih membrana gljivica. Zanimljiva studija u tom pogledu je „Antifungalna aktivnost kvaternarnog amonijum jedinjenja benzildimetildodecilamonijum hlorida“ objavljena u časopisu Journal of Antimicrobial Chemotherapy (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8240986/).
 4. Ulje lavande : Njegova antifungalna svojstva su proučavana i vjeruje se da ima inhibitorni učinak na neke vrste gljiva. Za više informacija pogledajte studiju pod nazivom “Antigljivična aktivnost ulja lavande protiv Candida, Aspergillus i Dermatophyte vrsta” objavljenu u Journal of Medical Microbiology.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Kako koristiti, kako uzimati

Da biste pravilno koristili Softisenil za liječenje gljivičnih infekcija stopala, slijedite upute u nastavku:

 1. Operite noge: Započnite pranjem stopala toplom vodom i blagim sapunom. Prije nanošenja kreme ne zaboravite ih potpuno osušiti ručnikom.
 2. Način upotrebe: Nanesite tanak sloj Softisenil kreme na cijelu površinu stopala, ne zaboravite da pokrijete njegovu unutrašnju i vanjsku stranu. Možete koristiti dovoljno da pokrijete cijelo zahvaćeno područje.
 3. Umasirajte kremu: Nježno je umasirajte u kožu stopala, nježno umasirajući kako biste omogućili da se krema upije u kožu. Preporučljivo je izvoditi ovu masažu oko 1-2 minute.
 4. Upijanje: Prije navlačenja čarapa ili cipela, pričekajte nekoliko minuta da se krema potpuno upije u kožu. To obično traje 1 do 2 minute.
 5. Ponovite tretman: Ponavljajte ovaj proces svako veče pre spavanja u periodu od 30 do 35 dana. Da biste postigli najbolje rezultate, važno je biti dosljedan i slijediti preporuke.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Rezultat upotrebe Softisenil

Fungicidna krema može dati niz korisnih rezultata kada se koristi za liječenje gljivičnih infekcija stopala. Ispod je lista mogućih ishoda:

 1. Eliminacija gljivica: Softisenil je posebno razvijen za borbu protiv gljivičnih infekcija stopala. Njegova redovna i kontinuirana upotreba može pomoći u uklanjanju gljivica odgovornih za infekciju.
 2. Ublažavanje simptoma: Softisenil može ublažiti neprijatne simptome povezane sa atletskim stopalom, kao što su svrab, crvenilo, ljuštenje i neprijatan miris. Može pružiti olakšanje i poboljšati cjelokupni izgled zahvaćene kože.
 3. Poboljšan izgled kože: Nastavak upotrebe Softisenila može pomoći u poboljšanju izgleda kože zahvaćene gljivičnom infekcijom. Može pomoći u vraćanju prirodne teksture i boje kože za zdraviji izgled.
 4. Prevencija recidiva: Osim liječenja trenutne infekcije, Softisenil može pomoći u sprječavanju ponavljanja gljivičnih infekcija u budućnosti. Redovna upotreba može ojačati kožu i stvoriti nepovoljnije okruženje za razvoj gljivica.
 5. Osjećaj zdravih stopala: Nakon završetka tretmana Softisenilom možete doživjeti osjećaj zdravijeg stopala. Eliminacijom gljivične infekcije vaša stopala mogu ostati svježa i dobro.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Evo nekoliko recenzija i komentara stvarnih korisnika

“Probao sam nekoliko proizvoda, ali nisam dobio zadovoljavajuće rezultate. Međutim, otkako sam počela koristiti Softisenil kremu , moje iskustvo se potpuno promijenilo. Ovaj proizvod se pokazao kao pravo rješenje za moje probleme s gljivicama na stopalima. Nježna konzistencija i prijatan miris kreme čine njenu primjenu ugodnim. Nakon nekoliko sedmica stalne upotrebe, primijetila sam značajno poboljšanje izgleda kože i primjetno smanjenje svraba i crvenila. Softisenil se pokazao efikasnim u mom slučaju i preporučujem ga svima koji se bore sa atletskim stopalom. Konačno se mogu oprostiti od gljivičnih problema i uživati ​​u zdravim stopalima bez nelagode!”

Evo nekoliko stvarnih mišljenja i komentara

“Probao sam različite proizvode, ali nisam dobio trajne rezultate. Tada sam otkrila Softisenil i izuzetno sam impresionirana rezultatima. Mekana i brzo upijajuća konzistencija kreme čini njeno nanošenje lakim i ugodnim. Od kada koristim Softisenil, primijetila sam značajno poboljšanje izgleda kože. Svrab i crvenilo su značajno smanjeni. Sada mogu da nosim otvorene cipele bez brige o izgledu svojih stopala. Veoma sam zahvalan što sam pronašao Fungent i preporučio bih ga svima koji se bore sa atletskim stopalom.”

Softisenil, cijena, zvanična web stranica proizvođača – popust

Softisenil, sada po sniženoj cijeni, posebna je ponuda koju pruža proizvođač. Proizvođač nudi 50% popusta na proizvod. Da biste naručili, jednostavno idite na službenu web stranicu proizvođača i popunite online obrazac za narudžbu. Menadžer će vas kontaktirati da završi proces. Napominjemo da je broj proizvoda u ponudi ograničen i da je promocija privremena. Način plaćanja se vrši po prijemu proizvoda. Nije potreban promotivni kod.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Komentiraj