BigHunter, prevara? Negativna mišljenja, Forum, Farmacija, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

BigHunter kapsule i proizvod za potenciju su suplementi dizajnirani za poboljšanje muške seksualne funkcije i povećanje veličine penisa.

Big Hunter kapsule i proizvod za potenciju sadrže prirodne sastojke koji mogu pomoći u povećanju libida, poboljšanju erekcije i povećanju širine penisa.

Kada naša tijela ne rade onako kako želimo, teško je govoriti o tome. Erektilna disfunkcija (ED) nije izuzetak. Međutim, frustracija, neugodnost i stres koje mogu uzrokovati nisu stvari s kojima se morate nositi – jer se erektilna disfunkcija u velikoj mjeri može liječiti.

Čitajte dalje za potpuno objašnjenje šta je ED, šta uzrokuje ili doprinosi ED i pregled mogućnosti liječenja ED.

Simptomi erektilne disfunkcije nisu apsolutni

Erektilna disfunkcija nije ograničena na potpunu nemogućnost postizanja erekcije. Iako je to jedan od oblika disfunkcije, simptomi erektilne disfunkcije mogu izgledati i ovako:

 • Nestabilna sposobnost postizanja erekcije kada želite da imate seks.
 • Erekcija ne traje dovoljno dugo da pruži seksualno zadovoljstvo.
 • Provjerite: Wirex, Revitaprost, Vigaman, Huge Effect

Šta može uzrokovati erektilnu disfunkciju

ED ima mnogo mogućih uzroka i faktora koji doprinose. Ovo je obično rezultat kombinacije faktora koji čine jedno ili više od sljedećeg:

 • Oni utiču na protok krvi do penisa
 • Oni utiču na signale između mozga i penisa
 • Utjecaj na nerve u penisu

Zdravstvena stanja koja mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju

Zbog različitih načina na koje je uzrokovana erektilna disfunkcija, s njom su povezana mnoga medicinska stanja.

Na primjer, na protok krvi mogu utjecati problemi kao što su  vaskularne i srčane bolesti  , visok kolesterol i ateroskleroza. Problemi s živcima mogu biti posljedica stanja kao što su  dijabetes  ,  Parkinsonova bolest  , multipla skleroza i neki tretmani karcinoma zdjelice.

Druga medicinska stanja koja mogu doprinijeti erektilnoj disfunkciji uključuju:

 • Peyronova bolest
 • Nizak nivo testosterona
 • Povreda penisa, drugih karličnih organa ili kičmene moždine.

Lijekovi koji mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju

Erektilna disfunkcija može biti nuspojava nekih lijekova. Najčešći primjeri su lijekovi za krvni tlak, posebno diuretici (kao što su hlorotiazid i furosemid) i beta-blokatori (kao što su metoprolol i atenolol), koji mogu smanjiti protok krvi u penis.

Antidepresivi se također često povezuju s erektilnom disfunkcijom jer mogu otežati postizanje erekcije i orgazam. Oni su također općenito povezani sa smanjenim seksualnim nagonom. Svi antidepresivi mogu uzrokovati ED, ali najvjerovatniji su selektivni inhibitori ponovnog preuzimanja serotonina (SSRI) kao što su Lexapro, Prozac i Zoloft.

Ostali lijekovi koji mogu doprinijeti erektilnoj disfunkciji uključuju:

 • Antihistaminici i H2 blokatori  – Osim alergijskih reakcija i refluksa kiseline, histamin igra ulogu u erektilnoj funkciji.
 • Opioidi  –  Dugotrajna upotreba opioida  povezana je sa niskim nivoom testosterona i erektilnom disfunkcijom.

Psihološki uzroci erektilne disfunkcije

Seks zahtijeva da tijelo i um rade zajedno. Stoga negativne emocije poput  stresa  , straha ili krivnje mogu otežati postizanje i održavanje erekcije, čak i ako nema drugih zdravstvenih problema. Isto važi i za  stanja mentalnog zdravlja  kao što su anksioznost i  depresija  .

Briga o seksualnom učinku čest je primjer negativnih osjećaja koji mogu doprinijeti erektilnoj disfunkciji. A ako ova briga dolazi od uočavanja simptoma erektilne disfunkcije, to može uzrokovati dodatni stres ili anksioznost. Međutim, važno je zapamtiti da negativna osjećanja ne moraju biti povezana sa seksom da bi uticala na to. Na primjer, može biti teže dobiti i ostati raspoložen ako imate veoma stresan posao.

Šta je BigHunter i čemu služi?

Kapsule za potenciju i proizvod BigHunter su dodaci koji se koriste za poboljšanje seksualnih performansi muškaraca i povećanje veličine penisa. Ove kapsule sadrže prirodne sastojke koji mogu stimulirati cirkulaciju krvi, povećati libido i promovirati razvoj muških reproduktivnih organa.

Namjeravanu upotrebu

Evo liste situacija u kojima možete razmotriti korištenje kapsula za potenciju i povećanje veličine penisa, kao što je BigHunter :

 • Erektilna disfunkcija: Ako imate poteškoća u postizanju ili održavanju erekcije dovoljne za zadovoljavajući snošaj, možda biste trebali razmisliti o kapsulama.
 • Nizak libido: Ako ste primijetili smanjenje vašeg seksualnog nagona ili interesa za seks, kapsule mogu pomoći u povećanju vašeg libida i poboljšanju vašeg seksualnog apetita.
 • Problemi s veličinom penisa: Ako ste zabrinuti zbog veličine svog penisa i želite ga povećati, kapsule mogu pomoći u stimulaciji rasta i poboljšanju vašeg seksualnog samopouzdanja.

Kako BigHunter radi ?

Općenito, međutim, proizvođači kapsula za povećanje penisa i potencije, kao što je BigHunter , mogu tvrditi da njihovi proizvodi djeluju na nekoliko načina. Ove izjave mogu uključivati:

Stimulacija protoka krvi: Neke kapsule za potenciju i povećanje penisa sadrže sastojke koji mogu poboljšati cirkulaciju krvi u području genitalija. Ovo je za postizanje jačih i dugotrajnijih erekcija.

Povećan libido: Neki proizvodi mogu sadržavati sastojke koji mogu povećati libido ili seksualni nagon, što može poboljšati performanse i zadovoljstvo u intimnosti.

BigHunter sastojci (sastav)

Evo liste sastojaka BigHunter kapsula za potenciju i povećanje penisa i njihovih mogućih efekata:

 • Ekstrakt kineskog ploda grožđa (Cissus quadrangularis): Vjeruje se da ovaj ekstrakt može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi, što je važno za postizanje i održavanje snažne erekcije.
 • Ekstrakt korijena ginsenga (Panax Ginseng): Ginseng je poznat po svojim stimulativnim i revitalizirajućim svojstvima. Vjeruje se da može povećati libido i poboljšati seksualni učinak.
 • Ekstrakt šafrana (Crocus sativus): Šafran se tradicionalno koristio kao afrodizijak. Vjeruje se da može povećati seksualni nagon i poboljšati kvalitetu erekcije.
 • Ekstrakt crnog bibera (Piper nigrum): Crni biber sadrži supstancu zvanu piperin, koja je proučavana zbog svoje sposobnosti da poboljša apsorpciju drugih nutrijenata. Njegovo prisustvo u kapsulama može pomoći u povećanju bioraspoloživosti drugih sastojaka, čime se poboljšava njihova efikasnost.

Opasnosti, koliko efikasne, prednosti BigHunter

Evo liste mogućih prednosti povezanih s povećanjem penisa i kapsulama za potenciju kao što je Big Hunter :

 • Poboljšana erekcija: Tvrdi se da kapsule mogu pomoći u poboljšanju kvaliteta i trajanja erekcije, što može dovesti do zadovoljavajućeg seksualnog iskustva.
 • Pojačani seksualni nagon: Neki korisnici mogu osjetiti povećanje libida i povećan interes za seks nakon uzimanja kapsula.
 • Povećanje veličine penisa: prema proizvođaču, kapsule mogu pomoći u stimulaciji rasta penisa, što može pružiti veće samopouzdanje i zadovoljstvo u intimnosti.
 • Potencijalno poboljšanje seksualne izdržljivosti: Predlaže se da kapsule mogu pomoći u poboljšanju seksualne izdržljivosti i performansi, omogućavajući čin da traje duže.

Kako koristiti, kako uzimati

Proizvođač bi trebao uključiti detaljna uputstva o upotrebi kapsula za potenciju i povećanje penisa, kao što je BigHunter , na pakovanju proizvoda ili na službenoj web stranici. Međutim, evo nekih općih koraka koji se obično slijede kada koristite ove vrste suplemenata:

 • Pročitajte upute: Važno je pažljivo pročitati upute i preporuke proizvođača. Provjerite jeste li razumjeli upute za upotrebu, preporučenu dozu i sva navedena upozorenja i upozorenja.
 • Pridržavajte se preporučene doze: Općenito se preporučuje uzimanje kapsula prema uputama proizvođača. To može uključivati ​​uzimanje jedne ili dvije kapsule dnevno, najbolje uz obrok i čašu vode. Važno je da ne prekoračite preporučenu dozu.
 • Budite dosljedni: za najbolje rezultate, preporučuje se da se pridržavate dosljednog režima upotrebe i uzimate kapsule redovito prema uputama. To može uključivati ​​uzimanje svakog dana u određenom vremenskom periodu, kao što je nekoliko sedmica ili mjeseci.
 • Poprati ga zdravim načinom života: kako bi se maksimizirale moguće koristi, preporučuje se da se upotreba kapsula dopuni zdravim načinom života. To uključuje uravnoteženu ishranu, redovno vježbanje i održavanje dobre cjelokupne zdravstvene njege.
BigHunter

Rezultat korištenja BigHunter

 • Poboljšana erekcija: Neki korisnici mogu osjetiti poboljšanje kvaliteta i čvrstine erekcije, što može rezultirati većim seksualnim zadovoljstvom.
 • Povećan libido: Sugerirano je da upotreba kapsula može povećati seksualni nagon i libido, što može rezultirati većom učestalošću seksualnog kontakta i većim zadovoljstvom intimnošću.
 • Povećano samopouzdanje: Neki muškarci mogu iskusiti povećanje samopouzdanja i seksualne performanse kada primjete poboljšanje erektilne funkcije i veličine penisa.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika sa foruma

„Kao muškarac u četrdesetim godinama, oduvek sam želeo da poboljšam svoj seksualni život i da povratim poverenje u intimnost. Nakon što sam istražio i pročitao nekoliko pozitivnih recenzija o BigHunter kapsulama , odlučio sam da ih isprobam. Moram reći da su rezultati bili iznenađujući. Moj seksualni nagon se značajno povećao, a erekcije su jače i dugotrajnije. Moj partner je također primijetio razliku i mi uživamo u zadovoljnijem seksualnom životu. BigHunter preporučujem svakom muškarcu koji želi poboljšati svoje performanse i samopouzdanje u spavaćoj sobi. Hvala, BigHunter !”

Evo nekoliko savjeta i komentara od skutočných používateľov iz for

„Nakon 50. godine počele sam da doživljavam poteškoće u svom seksualnom životu. Bio sam frustriran i zabrinut za svoj nastup. Tada sam otkrio BigHunter . Odlučio sam da probam i moram priznati da je to bila pozitivna promjena u mom životu. Kapsule su mi poboljšale erekciju i sada sam u mogućnosti da održavam jaču i dužu erekciju. Primijetila sam i povećanje libida i veće seksualno zadovoljstvo. Zaista sam zahvalna na ovom proizvodu. BigHunter je značajno promijenio moj život i preporučujem ga svakom muškarcu koji želi poboljšati svoje seksualne performanse.”

 | Website

Urednik sam ove web stranice o zdravlju, mršavljenju, fitnessu i prehrani, kao i profesionalni osobni trener i nutricionist s dugogodišnjim iskustvom u industriji. Moja strast je zdrav način života i njegov utjecaj na zdravlje i dobrobit, a cilj mi je podijeliti to znanje i pomoći ljudima na njihovom putu do zdravog tijela i duha. Ovom području pristupam s entuzijazmom i cijenim svoje znanje i iskustvo. Sretan sam što mogu podijeliti svoje uvide i savjete kako bih pomogao drugima u njihovoj potrazi za zdravljem i srećom.

Komentiraj