Proctotivo, prevara? Negativne kritike, Forum, Apoteka, Cijena, Gdje kupiti

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Proctotivo kapsule za potenciju   su proizvod dizajniran za poboljšanje muških seksualnih funkcija i povećanje potencije . Sadrže prirodne sastojke kao što su biljni ekstrakti i aminokiseline koje pomažu poboljšanju cirkulacije krvi, povećanju proizvodnje testosterona i održavanju erekcije.

Seksualna disfunkcija kod muškaraca

Seksualna disfunkcija može uticati na muškarce svih uzrasta, ali je posebno česta kod starijih muškaraca. Najčešći problemi vezani za seksualne disfunkcije uključuju poremećaje ejakulacije i erektilnu disfunkciju

Tipični muški seksualni problemi

 1. Erektilna disfunkcija
 2. Smanjen libido
 3. Poremećaji ejakulacije
  • Prerana ejakulacija
  • Odgođena ili inhibirana ejakulacija
 4. Peyronijeva bolest (zakrivljenost penisa)
 5. Starterotique

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Uzroci seksualne disfunkcije kod muškaraca

 • Smanjen protok krvi
  Smanjen protok krvi u penis može biti posljedica starenja, pušenja, lijekova i zdravstvenih problema kao što su visoki krvni tlak, dijabetes i gojaznost. To je ujedno i prvi znak budućeg srčanog udara jer do smanjenja protoka krvi u penisnim arterijama može doći prije smanjenja protoka krvi u druge organe, uključujući srce. 
 • Neurološka stanja
  Zdravstveni problemi kao što su ozljeda kičmene moždine, moždani udar, trauma penisa, dijabetes ili operacija prostate mogu uzrokovati oštećenje nerva penisa.
 • Lijekovi
  Lijekovi kao što su opioidi, beta blokatori ili antidepresivi mogu ometati funkcionisanje nervnog sistema ili sniziti nivoe testosterona.  
 • Anksioznost   i depresija
  Muškarci se mogu osjećati depresivno zbog opadanja seksualne funkcije kako stare. Možda će im biti previše neugodno da razgovaraju sa svojim doktorom o tome i počnu gubiti interes za seksualne aktivnosti i imaju smanjen libido.
 • Povreda penisa tokom seksualnog odnosa
  Može dovesti do razvoja fibroznog ožiljnog tkiva, uzrokujući zakrivljenu i moguće bolnu erekciju. Oko 7% muškaraca doživljava ovu abnormalnu krivinu penisa, koja može uzrokovati bol i nemogućnost seksualnog odnosa, posebno kada zakrivljenost prelazi 60 stepeni. 

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Proctotive

Ove seksualne vježbe su neke od najboljih koje možete pokušati da poboljšate svoje zdravlje.

Ako želite poboljšati svoju seksualnu funkciju vježbanjem, ništa nije bolje od metalnog dizanja.

Prema  istraživanjima o testosteronu i dizanju tegova  , nivoi testosterona se povećavaju kod muškaraca odmah nakon završetka teškog treninga otpora.

Osim toga, redovno dizanje utega također može smanjiti rizik od razvoja osteoporoze i nedostataka u ishrani. Nizak nivo testosterona takođe uzrokuje  gubitak mišićne mase.

Ako želite da počnete, možete raditi sljedeće vježbe:

 • Grčevi
 • Mrtvo dizanje
 • Čučnjevi
 • Sklekovi

Ove vježbe mogu poboljšati mišićnu masu u grudima, trbuhu i rukama. Poboljšanjem svoje snage i imidža tijela, možete poboljšati i svoje seksualne performanse, jer se ovi mišići mogu koristiti tokom seksualnog odnosa.

Posavjetujte se sa svojim ljekarom prije velikih promjena u načinu života.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Šta je Proctotivo i čemu služi?

Proctotivo potency kapsule su proizvod namijenjen poboljšanju muških seksualnih funkcija i povećanju potencije. Sadrži posebno odabrani kompleks aktivnih sastojaka, uključujući biljne ekstrakte, aminokiseline i druge prirodne sastojke koji djeluju sinergistički, stimulirajući cirkulaciju krvi, povećavajući razinu testosterona i održavajući snažnu erekciju. Proctitivo kapsule su namijenjene za dugotrajnu upotrebu i mogu pomoći muškarcima da postignu i održe zdrav i zadovoljavajući seksualni život.

Namjeravanu upotrebu

Proctotivo kapsule za potenciju vrijedi koristiti u sljedećim slučajevima:

 • Smanjena potencija i erekcija: Ako imate problema s erekcijom ili smanjenu seksualnu potenciju, Proctotivo kapsule mogu biti od pomoći u obnavljanju i poboljšanju muške seksualne funkcije.
 • Stres i umor: Ako patite od pretjeranog stresa, umora ili psiholoških faktora koji utiču na vašu sposobnost uživanja u seksu i održavanja erekcije, korištenje Proctotivo kapsula može pomoći u obnavljanju i poboljšanju vaše potencije.
 • Nizak nivo testosterona: Ako imate nizak nivo testosterona, što može dovesti do smanjenog seksualnog nagona i problema s erekcijom, Proctotivo kapsule mogu pomoći u stimulaciji prirodne proizvodnje testosterona u tijelu.
 • Održavajte zdravu seksualnu funkciju: Čak i ako nemate očigledne probleme s potencijom, korištenje Proctotivo kapsula može pomoći u održavanju zdrave seksualne funkcije i poboljšanju vašeg seksualnog iskustva.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Proctotive

Kako djeluje Proctotivo?

Proctotivo potentne kapsule sadrže kompleks aktivnih sastojaka koji djeluju sinergijski na poboljšanje muških seksualnih funkcija i povećanje potencije. Evo nekih od glavnih načina na koje Proctotivo kapsule djeluju:

 • Poboljšanje cirkulacije: Proctotivo kapsule sadrže sastojke koji pomažu u širenju krvnih sudova u tijelu, uključujući i spolne organe. Ovo pomaže u povećanju protoka krvi do penisa, što zauzvrat doprinosi jačoj i stabilnijoj erekciji.
 • Povećajte nivoe testosterona: Određeni sastojci u Proctotivo kapsulama mogu stimulisati prirodnu proizvodnju testosterona u telu. Testosteron je primarni muški polni hormon koji igra važnu ulogu u održavanju seksualne funkcije, seksualne želje i erektilne sposobnosti.
 • Podrška nervnom sistemu: Neki sastojci u Proctotivo kapsulama mogu imati pozitivan efekat na nervni sistem. Ovo može pomoći u smanjenju nivoa stresa i poboljšanju mentalnog zdravlja, što zauzvrat može pomoći u poboljšanju seksualne funkcije i potencije.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Zaštitni sastojci (sastav)

 • Ekstrakt Epimedium : Također poznat kao “drevni kozji korov” ili “epimedium”. Vjeruje se da može povećati razinu dušikovog oksida u tijelu, što pomaže u širenju krvnih sudova i poboljšanju cirkulacije krvi. Ovo može imati pozitivan učinak na erekciju.
 • Maca  (Maca): Ovo je biljka porijeklom iz Perua, koja se tradicionalno koristi za povećanje seksualnog nagona i energije. Neka istraživanja ukazuju na njegov mogući pozitivan učinak na seksualnu funkciju i nivoe testosterona.
 • Ginkgo biloba : Ovaj biljni ekstrakt može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi i neuroloških funkcija. Neke studije povezuju njegovu upotrebu s poboljšanjem erektilne funkcije i seksualne disfunkcije povezane s uzimanjem antidepresiva.
 • Giras  (Tribulus terrestris): Ovaj biljni ekstrakt se obično koristi za povećanje nivoa testosterona i seksualne funkcije kod muškaraca.

Opasnosti, efikasnost, prednosti Proctotivo

Proctotivo kapsule za potenciju nude sljedeće potencijalne prednosti:

 • Poboljšana erekcija: Proctotivo kapsule su dizajnirane da poboljšaju kvalitetu erekcije i sposobnost postizanja i održavanja jake erekcije. Oni mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi u genitalijama i povećanju protoka krvi do penisa, što može potaknuti duže i dugotrajnije erekcije.
 • Pojačan seksualni nagon: Proctotivo kapsule sadrže sastojke koji mogu pomoći u stimulaciji vašeg seksualnog nagona i povećanju libida. To može dovesti do poboljšanja seksualnog iskustva i zadovoljstva.
 • Povećana energija i izdržljivost: Određeni sastojci u Proctotivo kapsulama mogu pomoći u povećanju energije i izdržljivosti, što može biti od koristi za duži i zadovoljavajući seksualni odnos.
 • Podrška cjelokupnom zdravlju muškaraca: Proctotivo kapsule mogu sadržavati sastojke koji pogoduju cjelokupnom zdravlju muškaraca. Neki od njih mogu pomoći u održavanju normalnog nivoa testosterona, poboljšanju cirkulacije i smanjenju stresa.

Proktotivni način upotrebe, letak, uputstva

Prema uputstvu i uputstvu, u nastavku su navedene kontraindikacije, nuspojave, način upotrebe i čuvanja lijeka.

Kontraindikacije

Proctotivo kapsule za potenciju mogu imati kontraindikacije i ne preporučuju se u sljedećim slučajevima:

 • Individualna netolerancija ili alergijska reakcija na bilo koji od sastojaka. Važno je pažljivo proučiti listu sastojaka i uvjeriti se da niste alergični ni na jedan od njih.
 • Pacijenti koji uzimaju lijekove na bazi nitrata (npr. nitroglicerin, izosorbid dinitrat) ili slične lijekove za kardiovaskularne bolesti. Proctotivo kapsule mogu stupiti u interakciju s nitratima i uzrokovati opasan pad krvnog tlaka.
 • Muškarci do 18 godina ili stariji od 65 godina. Proctitivo kapsule su obično namijenjene odraslim muškarcima od 18 do 65 godina.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Kako koristiti, kako uzimati

Proctotivo potentne kapsule treba koristiti u skladu s uputama proizvođača. Međutim, općenito se preporučuju sljedeće preporuke:

 • Provjerite upute: Pažljivo pročitajte upute na pakovanju kapsula. Sadrži informacije o preporučenoj dozi i načinu uzimanja kapsula.
 • Pridržavajte se preporučene doze: Kapsule treba uzimati prema uputama. Obično se preporučuje uzimanje jedne kapsule u određeno vrijeme prije seksualnog odnosa ili prema rasporedu navedenom u uputstvu.
 • Uzmite ga s vodom: Proctotivo kapsule treba uzimati s dovoljno vode kako bi se olakšalo gutanje i apsorpcija.
 • Održavajte redovan unos: Za najbolje rezultate preporučuje se redovno uzimanje kapsula, pridržavajući se preporučene doze i rasporeda uzimanja.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

Rezultat korištenja Proctotivo

Efekti upotrebe Proctotivo kapsula na potenciju mogu biti:

 • Poboljšana erekcija: Proctotivo kapsule mogu pomoći u poboljšanju kvalitete vaše erekcije i sposobnosti da postignete i održite snažnu erekciju.
 • Pojačani seksualni nagon: Uzimanje kapsula može stimulirati vaš seksualni nagon i povećati vaš libido, što pomaže poboljšanju vašeg seksualnog iskustva.
 • Povećana izdržljivost: Proctotivo kapsule mogu pomoći u povećanju energije i izdržljivosti, omogućavajući dužu i zadovoljavajuću seksualnu aktivnost.
 • Povećano samopouzdanje: Poboljšanje seksualne funkcije i sposobnost održavanja erekcije može povećati samopouzdanje i samopoštovanje.
 • Podrška opštem zdravlju muškaraca: Određeni sastojci u kapsulama mogu imati koristi za zdravlje muškaraca, uključujući podršku zdravom nivou testosterona i poboljšanje cirkulacije.

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika sa foruma

„Od kada sam počeo da koristim Proctotivo, primetio sam značajan napredak u svom seksualnom životu. Kao 42-godišnjaku, moja potencija i libido mogu patiti, ali za mene su se ove kapsule pokazale kao zaista djelotvorne. Sada imam jaču i trajniju erekciju, što mi je dalo samopouzdanje u svom intimnom životu. “Veoma sam zadovoljan rezultatima i preporučujem Proctotivo drugim muškarcima koji žele poboljšati svoje seksualne performanse.”

Evo nekoliko mišljenja i komentara stvarnih korisnika sa foruma

„Kao vozač kamiona, moj posao može biti naporan i stresan, što ponekad utiče na moj seksualni život. Kada sam počeo da uzimam Proctotivo, primetio sam primetno poboljšanje snage i izdržljivosti u krevetu. Kapsule su mi dale više energije i vitalnosti, tako da mogu uživati ​​u ugodnijem seksualnom odnosu. Veoma sam zahvalna što sam pronašla ovaj proizvod i preporučujem ga drugim muškarcima sa sličnim problemima.

>>>-50% Cijena – Službena stranica<<<<

 | Website

Urednik sam ove web stranice o zdravlju, mršavljenju, fitnessu i prehrani, kao i profesionalni osobni trener i nutricionist s dugogodišnjim iskustvom u industriji. Moja strast je zdrav način života i njegov utjecaj na zdravlje i dobrobit, a cilj mi je podijeliti to znanje i pomoći ljudima na njihovom putu do zdravog tijela i duha. Ovom području pristupam s entuzijazmom i cijenim svoje znanje i iskustvo. Sretan sam što mogu podijeliti svoje uvide i savjete kako bih pomogao drugima u njihovoj potrazi za zdravljem i srećom.

Komentiraj